Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trivelig på fredagsbingoen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 03.02.2017 13:37:05
Bingospillere

​Kaffen er drukket, vaflene spist, praten pratet og bingospillet er godt i gang. Det er trivelig på fredagsbingoen på arbeidsstua, og det er plass til flere!

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

Bingoen på arbeidsstua er en trivelig fredagssyssel - og der er det plass til flere.

​Sjøl om bingoen holdes på arbeidsstua på sykehjemmet, betyr ikke det at bingofolket må bo eller jobbe der, eller i noen av omsorgsboligene i nærheten. Fredagsbingoen er for alle, så hjertelig velkommen!

Kaffe og vafler

I god tid før klokka 11 på bingofredagene sprer det seg ei liflig lukt av nystekte vafler i og utenfor arbeidsstua. Kaffen settes på. Bingobrett og premier kommer på plass. Marielle Heien tar fram bingomaskina. Så er det klappet og klart.

Kl 11-12.30

Bingoen varer fra kl 11 til kl 12.30. Bingofolket er som regel kaffetørste, og det går jo ikke an å ikke bli fristet av vafler med syltetøy og rømme, så de begynner med det og en trivelig prat over bordet.

Fine premier

Det koster bare 10 kroner for kaffe og vaffel og 10 kroner per bingobrett, så det er ikke snakk om store røvere i premiepotten. Men vinnerne blir glade lell. For inni pakkene fins både nyttig og unyttig, spiselig og uspiselig - alt fra flaxlodd til sokker, fra sjokolade til tannkrem og fra vaskekluter til pyntegjenstander.

Koselig

- Vi har det så koselig! Bingoen går over tre runder, og vi deler ut mange pakker underveis. Og som sagt; vi har plass til flere, sier Marielle Heien.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.02.2017 13:53:16