Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Opsahl og Schønemann på seniorkinoen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 25.10.2018 10:18:00
Rollebilde fra filmen

​Aud Schønemann og Arve Opsahl spilte to av hovedrollene i filmen på seniorkinoen fredag 2. november.

Foto: Teamfilm AS

På seniorkinoen 2. november kl. 11.30 viste vi ​Hurra for Andersens! - den fornøyelige, norske komedien fra 1966.

​- Filmen hander om familien Andersen som bor i en nedlagt landhandel i utkanten av Oslo. Naboene er forarget over familiens manglende respekt for fellesskapets ordensregler. Enda verre blir det da Andersen inviterer til bryllupsfest på samme dato som byggelagets 5-årsjubileum. I hovedrollene møter vi Rolv Wesenlund, Elsa Lystad, Arve Opsahl og Aud Scønemann. Velkommen til norsk komedie på sitt beste! sier frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen.

Scorer høyt

Filmen ble godt mottatt av anmelderne da den kom, og NRK skrev i forbindelse med en visning av filmen i 2003: Radarparet Arve Opsahl og Aud Schønemann scorer høyt i denne filmen som er laget over Sigbjørn Hølmebakks manus. Det samme gjør så avgjort Rolf Wesenlund og Elsa Lystad som nabolagets prestisjejegere. Hurra for Andersens er så absolutt i slekt med forgjengere som Støv på hjernen og Sønner av Norge.

Film og mat

Etter filmen bød vi på litt godt biteti til kaffen. Seniorkinoen er gratis for medlemmer i demensforeningen. For andre koster billetten, som kjøpes i døra, 50 kroner. Seniorkinoen er et tilbud til alle fra 60 år og oppover og deres nære. Den er et samarbeid mellom Trysil kommune (frivilligkoordinatoren og kinosjefen) og Trysil demensforening. 

Sist oppdatert: 05.11.2018 07:42:32