Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Jul i Flåklypa på seniorkinoen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 04.12.2019 09:55:00
Rollebilde fra filmen

​Solan og Ludvig venter på Reodor.

Vi viste den norske kritikerroste filmen fra 2013 på seniorkinoen fredag 13. desember kl. 11.30 i kulturhuset Hagelund.

​Det ble et artig gjensyn med Solan, Ludvig og Reodor. Det nærmet seg jul i Flåklypa, og den skruppelløse avisredaktøren Frimand Pløsen hadde lovet bygda snø. Men det var mildt og snøen lot vente på seg.

Lage snø, masse snø

Når Ludvig også ønsket seg snø, så var ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin.

Dramatikk i Flåklypa

Men så forsvant, og så forsvant snømaskinen, og da måtte Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rakk det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.

Herlig komedie

Jul i Flåklypa er en norsk animert eventyrkomedie og familiefilm fra 2013, regissert av Rasmus A. Sivertsen. Manuset er skrevet av Karsten Fullu basert på boka Solan og Ludvigs jul av Harald Sommerin Simonnæs, som igjen er basert på karakterer fra Kjell Aukrusts univers. Dette er en film full av gode replikker og situasjonskomikk som treffer både barn og voksne.

Biteti

Som vanlig på seniorkinoen var det servering etterpå. Det hele kostet bare 50 kroner (gratis for medlemmer i Trysil demensforening). Billettene selges i døra.

- På seniorkinoen er alle som har passert 60 og deres følge velkomne! hilser arrangørene; Trysil kommunes frivilligsentral og kinosjef, Trysil demensforening og frivillige.

 

Sist oppdatert: 02.01.2020 12:25:47