Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Alder ingen diagnose

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 29.09.2016 12:14:11
Åshild Ulstrup

​Kom og hør på Åshild Ulstrup - av de virkelig kjente radiostemmene gjennom sitt 40-årige virke som NRK-journalist.

Foto: Sveinung Uddu Ystad

 

​I 40 år har Åshild Ulstrup reist rundt i hele landet vårt - med mikrofonen og alderdommen som yndlingstema. Møt henne i kveld, torsdag 29. september kl 18 på Sønsthagen.

​- Årene går så fort. Noe av det første jeg lærte av de gamle, var at det bare er de andre som blir gamle. Jeg er den samme jenta og gutten. Alderen forteller ikke alt!, sier Åshild Ulstrup.

På radio

Møt journalisten, radiomedarbeideren og forfatteren Åshild Ulstrup som er født i 1934 og vokste opp i Valen i Sunnhordland. Hun er særlig kjent for radioprogrammene På livet laus, Sånn er livet og Middagsstunden.

Alder ingen diagnose

- Jeg synes alderdom er spennende å snakke om. I 40 år har jeg jo reist rundt i krok og krik i hele landet vårt - med mikrofonen og alderdommen som yndlingstema. Det var så fint å starte med denne fasen av livet mens jeg ennå var ung. Det har jeg virkelig hatt både nytte og glede av - ikke minst som gammel selv. Engasjementet tar aldri slutt, sier Åshild.

Ulike i alderdommen

Åshild har mange refleksjoner om alderdommen: - Ikke noen gang i livet er vi så ulike som i alderdommen. For noen blir den en tid i dypeste ensomhet mens andre opplever den som den etterlengtede friheten. Mens samfunnet putter oss alle i den samme truende bølgen som snart kommer til å feie inn over landet.

Gratis inngang med enkel bevertning.

Velkommen til foredraget Alder ingen diagnose!

Sist oppdatert: 30.09.2016 00:54:40