Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fjols til fjells på seniorkinoen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 04.02.2020 12:30:00
Utsnitt av filmplakat

Anette Hoff, Nils Vogt, Herbert Nordrum, Nader Khademi og Bjarte Hjelmeland er blant rolleinnehaverne i nye Fjols til fjells.

Copyright: Stig og Stein Studio/Nordisk Film Distribusjon

​Velkommen til seniorkino og norgespremiere på Fjols til fjells fredag 21. februar kl. 11.30 i kulturhuset Hagelund.

​Det kommer også selebert besøk på seniorkinoen, for selveste produsent Stig Hjerkinn Haug sier noen ord før filmen starter.

Komedie

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon. Og alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells.

Hektisk påske

Filmweb skriver dette om filmen:

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Billettene

Billettene koster 90 kroner og inkluderer litt snacks (gratis for medlemmer i Trysil demensforening). Det er forhåndssalg av plassbilletter på ebillett.no og på servicetorget i rådhuset. Alle må ha plassbillett.

Velkommen til alle over 60!

Sist oppdatert: 22.02.2020 00:52:32