Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 30.10.2018 13:20:00
Jul på Kvipt - fjellgard i Vest-Telemark

​Jul på Kvipt - fjellgard i Vest-Telemark.

Oddgeir Bruaset holdt foredrag i Morensalen på Trysil folkebibliotek 12. november 2018.

​Oddgeir Bruaset er både programskaper, forfatter og foredragsholder, og nå kom han endelig til Trysil med foredraget Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

- Dei lever annleis enn anna folk. Dei er annleis. Og dei har appell, sier Bruaset om serien Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Serien har blitt en av de mest populære som NRK har sendt de siste årene. På det meste har mer enn 1,2 millioner seere fulgt programmet. Etter at serien hadde gått i 12 år og 72 program er sendt, har mannen bak programmet, Oddgeir Bruaset, pensjonert seg.

Forfatter

Bruaset har også gitt ut fire bøker basert på serien. I bøkene blir vi bedre kjent med både menneskene og stedene han besøker.

Foredraget

Med bakgrunn i bøkene og TV-serien holdt Bruaset et bildeforedrag om folket som bur der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Han leste utdrag fra bøkene og fortalte om møter med mennesker som lever på en måte som for flere av oss kanskje virker både usannsynlig og eventyrlig.

Det var salg av Bruasets bøker etter foredraget.

Billetter

Dette var et innslag i Den kulturelle spaserstokken og var følgelig gratis for alle over 60 år. For andre kostet billetten 100 kroner.

Sist oppdatert: 13.11.2018 07:57:14