Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Storveis konsert på sykehjemmet

Blid eldre kvinne

​Trivelig på konsert!

Foto: Siv Cathrine Bekkvang Stengrundet, Trysil kommune

Beboerne på Trysil sykehjem storkoste seg da folkemusikeren Margrete Nordmoen og hallingdanseren Martin Myhr holdt konsert.

​- Gjennom sang, dikt og dans ble det formidlet trysilkultur som mange kjente seg igjen i, forteller Siv Cathrine Bekkvang Stengrundet og Oddmund Myhr som begge jobber på sykehjemmet.

Runnom

I tillegg til sang og diktlesing, svingte Margrete Nordmoen og Martin Myhr seg i en feiende flott runnom - til stor glede for alle de frammøtte.

Margrete og Martin

Margrete Nordmoen kommer opprinnelig fra Ljørdalen, og i tillegg til å synge, spiller hun bukkehorn og er en dyktig folkedanser. Martin Myhr kommer fra Øverbygda, og han har vunnet landskappleiken hele sju ganger. Ved siden av dansen har han en stor interesse for lyrikk og har gjort mange opptredener som diktleser.

Den kulturelle spaserstokken

Konserten Trysil - ei bygd med dikt, song og dans var i regi av den kulturelle spaserstokken og ble også vist i Ljørdalen.

Det er neppe noen tvil om at konserten til den kulturelle spaserstokken ga et fint avbrekk i hverdagen for beboerne på sykehjemmet, så nå er det bare å glede seg til neste gang.

Eldre kvinner og menn sitter på rekker i et stort rom

En kvinne og to menn står foran en forsamling

Sist oppdatert: 24.09.2015 15:32:49