Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Dagsentrenes sommeravslutning 2018

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 10.07.2018 07:23:32
Dagsenter-folk ved bredden av Gjetsjøen

​I et fantastisk sommervær møttes dagsentrene fra hele Trysil til sommeravslutning ved Gjetsjøen.

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

​Rammen rundt dagsentrenes sommeravslutning kunne knapt vært finere.

​Fra hele Trysil kom de til idylliske Gjetsjøen denne dagen. Sola skinte, vannet lå blikkstille, og det var mulig å finne svalende skygger når det ble i heteste laget. Noen trakk inn i paviljongen, andre koste seg i skyggen av trekronene.

Spekemat

Aktivitør Marielle Heien sier at de hadde tenkt å grille, men det får vi ikke i knusktørre Trysil for tida. Så da ble det annen sommermat i stedet; spekemat med hjemmelaget salat og potetsalat. Det falt så klart i smak.

God prat

Praten gikk av seg sjøl, og latteren satt løst som vanlig er når trivelige tryslinger treffes. Og ved Gjetsjøen var det over 40 av dem - som i tillegg kunne kose seg med deilige kaker og kaffe av ypperste merke.

Natursti

- Som vanlig på disse avslutningene hadde vi laget en natursti. Postene satte vi opp rundt omkring på den fine plassen ved Gjetsjøen. Det beste laget fikk sjølsagt premie, sier Marielle.

Sommerferie

- Vi hadde en veldig koselig og varm dag ved Gjetsjøen. Når har dagsentrene sommerferie, og vi ønsker alle en riktig god sommer. Dagsentrene åpner igjen i midten av august. Da håper vi enda flere vil benytte tilbudet, sier Marielle.
 

 Bildeglimt fra dagsentrenes sommeravslutning

På plenen ved GjetsjøenVed bryggaSpekematSommermatNaturstiKaffetidVed kakebordet
Sist oppdatert: 10.07.2018 07:38:52