Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Dagsentrene koste seg på restaurant

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.02.2017 09:17:06
Noen av gjestene på kinarestauranten

​Folk fra alle himmelretninger i Trysil synes det er trivelig med fellessamlinger for dagsentrene. Her om dagen koste 52 seg på kinarestauranten.

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

​Det begynner å bli en tradisjon at dagsentrene våre treffes på kinarestauranten en gang året. Der storkoser de seg, og det er ikke rart.

Vi har dagsenter i Jordet, på Østby, i Ljørdalen, i Plassen og på Tørberget. Det er ikke så ofte de treffes, men når de gjør det, er det desto hyggeligere.

Opptatt i samfunnshusene

Mange samfunnshus i Trysil leies ut til busslaster med vinterferieturister store deler av februar. Derfor blir det ofte færre dagsenterdager den måneden. Men det er et fint plaster på såret å samle troppene og treffes over et godt måltid.

Fylte rommet

- Vi hadde en veldig hyggelig dag på restauranten. Hele 52 møtte opp, så vi fylte hele rommet, melder aktivitør Marielle Heien. Middagsgjestene forsynte seg godt fra buffeen med innbakt kylling i sursøt saus og kylling og svin med grønnsaker og ris. Og desibelnivået i lokalet vitnet om at mange hadde mye å prate om, så dette var nok ikke den siste fellessamlingen for dagsentrene.

 

 Bildeglimt fra dagsenterdagen på kinarestauranten

Dagsentrene på kinarestaurantEldresentrene på kinarestauranten3Eldresentrene på kinarestauranten4Eldresentrene på kinarestauranten5Eldresentrene på kinarestauranten6

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 22.02.2017 09:32:51