Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bodil Galaasen er årets frivillig i Trysil

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 07.12.2016 08:33:13
Bodil Galaasen

​- Driver på så lenge je orker. Det er helt ålreit det, bare je er på bena, sier Bodil Galaasen.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Bodil ​er hedret for en fantastisk frivillig innsats gjennom mange år. 5. desember ble den verdige vinneren tildelt frivillighetsprisen 2016.

​- Det er i grunnen rart at Trysil ikke har delt ut frivillighetsprisen før. Tryslinga sjøl har sjela til frivillig arbeid, og mye av det som skjer i Trysil er basert på en kjempeinnsats fra frivillige, sa ordfører Erik Sletten.

Hørdags som hælg

Årets prisvinner står på og gjør en imponerende innsats til glede for mange, og tar vi en titt på alt det hun gjør kan vi lure på åssen det er mulig. Dette er mye frivillighet! Gratulerer så mye med prisen Bodil, sa ordføreren.

Årets prisvinner

5. desember, som er FNs dag for frivillig arbeid, ble Bodil Galaasen tildelt Trysils første frivillighetspris for en formidabel frivillig innsats gjennom mange, mange år. Bodil har blant annet vært og er kasserer, revisor, sekretær, styremedlem, arrangementsansvarlig for flere lag og foreninger.

Startet på 70-tallet

Hun er blant annet kasserer for Åsene IL, og det har hun vært i cirka 25 år helt tilbake til rundt 1970. Ta gjerne en titt på den imponerende listen i artikkelen til høyre. Dette er en lang CV!

I og utenfor Søre Trysil

Det er Galåsen grendelag som har foreslått Bodil Galaasen til årets frivillighetspris. I deres begrunnelse står dette: I et nøtteskall så er hun frivillighet og gjør en imponerende dugnadsinnsats hverdag som helg. Hun har gjort og gjør fortsatt en fantastisk frivillighetsinnsats for nærmiljøet på veldig mange områder. Og hun er med på å glede mange utenfor Søre Trysil også.

Misjonsmusikken

Bodil har vært medlem i Misjonsmusikken fra 2003 og leder fra 2013. Hun bruker cirka 75 timer per måned på Misjonsmusikken. Bodil leder Formiddagstreffen annenhver tirsdag året rundt. I forbindelse med disse sammenkomstene dekker hun bord, smører 70-90 snitter hver gang og lager bløtkake. Misjonsmusikken hedret Bodil med sang og musikk på prisvinnerfesten.

Mange gratulasjoner

Det vanket, som seg hør og bør, mange gratulasjoner, hyggelige hilsener, blomster og ikke minst overrekkelsen av prisen på 5 000 kroner til Bodil. I tillegg til ordfører Erik Sletten, frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen, Misjonsmusikken, Vidar Teppen og Liv Rønningen, gratulerte også forslagsstiller Eva Galaasen i Galåsen grendelag. Eva framførte for anledningen et spesialskrevet dikt til ære for prisvinneren.

Bodils takk

- Først må jeg vel få takke meg sjøl, sa Bodil med glimt i øyet. Hun takket så Galåsen grendelag, styret i Trysil frivilligsentral og Misjonsmusikken. - Veldig trivelig at dere i Misjonsmusikken kom og spilte - det var en stor overraskelse, sa den verdige prisvinneren.

Bodil fortsetter

- Ja, og forresten så har jeg takket ja til å være kasserer i Søre Trysil pensjonistforening. Det er ikke så mange eldre som kan forskjell på debet og kredit, så jeg syntes jeg måtte takke ja til det, sa Bodil.

Heldig er Trysil som har en sånn ildsjel!

 

 Bodil får frivillighetsprisen 2016

Ester Borg RasmussenMisjonsmusikkenBodil Galaasen og misjonsmusikkenErik Sletten og Bodil GalaasenBodil Galaasen og Erik SlettenBodil GalaasenBodil Galaasen og gratulanterLiv Rønningen Bodil Galaasen Ester Borg RasmussenBodil Galaasen med flere gratulanterBodil Galaasen gratuleres av MisjonsmusikkenBodil Galaasen (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 07.12.2016 13:15:37