Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Andrine og Kjell på seniorkinoen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 31.08.2018 13:35:00
Inger Marie Andersen og Toralv Maurstad

Inger Marie Andersen og Toralv Maurstad spiller forelskede tenåringer i Andrine og Kjell fra 1952.

Foto: Norsk Film AS

​Fredag 14. september kl. 11.30 spilte Toralv Maurstad og Inger Marie Andersen hovedrollene på seniorkinoen i kulturhuset Hagelund. 

Det var den norske filmen Andrine og Kjell fra 1952 som sto på plakaten. Den bygger på Gisken Wildenveys roman med samme navn.

To verdener

De to ungdommene kommer fra hver sin verden når de kommer i samme klasse - hun vokste opp uten foreldrene i et fattig fiskevær, han i en prektig familie han stadig er i opposisjon til. Så oppstår det varme følelser dem imellom. Det er ikke problemfritt. 

Eksamen

De to unge skal ta eksamen på Borcks privatskole til våren, men når man opplever den store kjærligheten og møter de voksnes verden for første gang, blir det mye annet å tenke på også.

Film og mat

Etter filmen bød vi på litt godt biteti til kaffen. Seniorkinoen er gratis for medlemmer i demensforeningen, men ikke lenger for de som bor på institusjon. For dem og alle andre koster det 50 kroner.

Arrangører

Seniorkinoen er et tilbud til alle fra 60 år og oppover og deres pårørende. Den er et samarbeid mellom Trysil kommune (frivilligkoordinatoren og kinosjefen) og Trysil demensforening.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 25.10.2018 10:16:47