Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Storvegen og Gamlevegen stenges

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.06.2018 10:49:50
Storvegen sør etter VA-arbeider

​Det har vært til dels trælet å ta seg over den humpete Storvegen etter gravearbeidene det siste året. Nå blir den satt i stand igjen. Mens det pågår, anbefaler vi alle å kjøre vestsida av elva mellom Innbygda og Nybergsund.

Foto: Trond Nerby, Trysil kommune

​Både Gamlevegen og Storvegen stenges i perioder denne uka på grunn av asfaltering. Kjør vestsida mellom Innbygda og Nybergsund.

Mange har ventet lenge og tålmodig på at Storvegen skal settes i stand igjen etter gravinga i fjor høst og i vinter. Nå skjer det.

Planen

Kommunens prosjektleder på vann og avløp Trond Nerby gir oss denne kjøreplanen:

  • På formiddagen tirsdag 19. juni starter arbeidet med oppretting og klargjøring for asfaltering. Ingen av vegene blir stengt, men det blir maskiner i arbeid der, så omkjøring om Nybergsund anbefales.
  • Onsdag 20. juni kl. 8 starter asfalteringa av Gamlevegen fra Storvegen til Gamlevegen 6. Gamlevegen vil bli stengt i perioder på opptil 30-60 minutter. Planen er at jobben skal ferdigstilles i løpet av onsdag.
  • Torsdag 21. juni kl. 9-18 er Storvegen stengt fra Gamlevegen til Storvegen 60 da det skal legges asfalt der. De som skal til eiendommene i området, må regne med en del venting. For alle andre er det omkjøring om vestsida av Trysilelva som gjelder. Den er skiltet. Hvis ikke noe uforutsett skjer, blir arbeidet ferdig i løpet av torsdag.

Kontaktpersoner

Spørsmål kan rettes til Frank Myhre i John Galten AS, tlf. 992 45 219, frank@galten.no og kommunens prosjektleder Trond Nerby, tlf. 975 86 101, tne@trysil.kommune.no   

Vegarbeid%20Storvegen%20sør%20og%20Gamlevegen
Det er i de røde, skraverte områdene det nå skal legges asfalt.

Sist oppdatert: 24.06.2018 00:55:32