Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi lanserer e-Torg

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 19.05.2020 09:10:00
Trysil e-Torg

​Velkommen til kommunens nettbutikk for salg av kart, eiendomsdata og byggesakstjenester.

 

Trysil e-Torg gir alle rask og digital tilgang til eiendomsinformasjon, offentlige og lokale kartdatabaser og mulighet for digital utsendelse av nabovarsel.​

​Vi lanserer nå nye og praktiske tjenester til nytte for innbyggere og profesjonelle brukere.

e-Torg

I den nye selvbetjeningsløsningen e-Torg finnes eiendomsinformasjon, meglerpakker, plandata, kart og nabolister som kan brukes av privatpersoner og profesjonelle aktører, slik som eiendomsmeglere, arkitekter og bygg- og anleggsbransjen.

Raskere og bedre

Den nye løsningen gir fordeler både for brukerne og kommunen. Kart og eiendomsdata som tidligere har blitt hentet ut manuelt av ansatte fra kommunens digitale løsninger, vil nå stort sett behandles gjennom digitale og automatiserte prosesser. Kommunen kan bruke sine ressurser på en annen måte, og brukerne får levert de ønskede produktene raskt, i hensiktsmessig format.

Enklere med nabovarsel

For innbyggerne vil e-Torg bety en enorm forenkling av blant annet prosessen med nabovarsel. Tidligere måtte man kopiere opp skjema til alle naboene, fylle ut disse, for så å få personlig underskrift fra de berørte naboene. Dette kunne også gjøres ved å sende rekommandert brev. Ved å bruke elektronisk nabovarsel i e-Torg kan du nå varsle naboen direkte fra løsningen via Altinn. Naboen mottar varselet, og kan på vanlig måte komme med tilbakemelding på tiltaket, også det via Altinn.

Meglerpakke

Bestilling av meglerinformasjon for både private og profesjonelle har en tid vært tilgjengelig via Ambita Infoland, dette er nå også mulig å gjøre via kommunens e-Torg. Ved å bestille en såkalt meglerpakke får man all informasjon kommunen innehar om bygg, eiendom, kommunale gebyrer og andre ting som er nødvendige ved en eiendomsoverdragelse.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.05.2020 09:53:33