Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Aksjon for økt trafikksikkerhet langs Vestsidevegen

Barn og voksne i uteklær med gule refleksvester, fakler og plakater og en politibil parkert ved siden av

​Barn og voksne viser stort engasjement og ønsker en trygg og god Vestsideveg
å ferdes på.

Foto: Annelie Vestmo

 

Voksne og barn aksjonerer for tryggere ferdsel på Vestsidevegen i dag mandag 17. november. Trafikkaksjonen startet med politibilkortesje til sentrum av Innbygda.
Klokka åtte i dag tidlig ble 20 barn, fra barnehagebarn til videregående elever, og fem voksne fulgt med politibil fra Vestsidevegen ved idrettsplassen til Innbygda sentrum.

Trygg veg

- Vi ønsker å sette fokus på en tryggere veg og økt sikkerhet for fotgjengerne på Vestsidevegen. Vi gruer oss til glatt føre, smalere veg og snøplogkanter på vegen til vinteren. Aksjonen i dag hjelper uten tvil. Bilistene kjører så pent som engler, sier en engasjert og blid Annelie Vestmo.

Markering hele dagen

Trafikkaksjonen markeres hele dagen. Aksjonsgjengen står langs Vestsidevegen og serverer kaker, rundstykker, saft og kaffe. - Alle som vil er velkommen til servering og for å slå av en prat, sier Vestmo.

For de som ikke er lokalkjent i Innbygda sentrum, så går Vestsidevegen sørover på vestsiden av Trysilelva fra Trysil-Knut Hotell til Mosanden industriområde. Vestsidevegen har 40-sone.

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:29:40