Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Klagefristen for eiendomsskatt er ute

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.03.2018 08:17:10
Villa Sole

​Illustrasjonsbilde - Villa Sole i Trysil sentrum.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Fristen for å klage på takstgrunnlaget for eiendomsskatten og søke om fritak, var 12. april 2018.

Kommunestyret har vedtatt å øke takstgrunnlaget for alle eiendommer med 10 % i 2018. Skattesatsen er 7 promille.

Klage

Mener du at takstgrunnlaget på din eiendom er feil, kan du klage i henhold til eiendomsskatteloven § 19. Bruk klageskjemaet til høyre og send det til postmottak@trysil.kommune.no eller til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil innen 12. april. Vi anbefaler å sende klagen i posten eller som eDialog dersom den inneholder taushetsbelagte opplysninger.

Fritak

Dersom du mener at det er særdeles urimelig at du skal betale eiendomsskatten du er ilagt, kan du søke om fritak for eller reduksjon av eiendomsskatten i henhold til eiendomsskatteloven § 28. Bruk søknadsskjemaet til høyre og send det enten elektronisk som kryptert post til oss, eller til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil innen 12. april. Husk å legge ved likningsopplysninger for siste år.

Faktura

Regninga for eiendomsskatten sendes ut sammen med regninga for kommunalt vann og avløp to ganger i året; i mars og september. Selv om du klager eller søker om fritak, ber vi om at du betaler fakturaen. Beløp du eventuelt har betalt for mye, får du tilbakebetalt.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 16.04.2018 08:17:26