Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Befaringstider i grisgrendte strøk

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 31.05.2018 12:43:18
Utstyret til en eiendomsskattebefarer

​De som er ute og befarer eiendommer i Trysil, er utstyrt med id-kort med bilde, gul vest fra Trysil kommune, nettbrett og måleinstrumenter. I grisgrendte strøk kan de komme både lørdag kveld og søndag i tillegg til alle ukedager.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​De som er ute og befarer eiendommer i forbindelse med eiendomsskatten, kan komme til andre tider i grisgrendte strøk enn ellers i kommunen.

​- I tynt befolkede områder vil befaring kunne skje mandag-lørdag kl. 8-20 og søndag kl. 10-18, sier prosjektleder Finn A. Amundsen.

Lang reisetid

Dette er et nødvendig effektiviseringstiltak på grunn av lang reisetid og vanskelig framkommelighet i disse områdene.

- Vi ber om forståelse for dette og har gitt instruks til de som befarer, at de skal ta spesielle hensyn når de må anta at folk er til stede i bolig eller hytte, sier han.

Flere måneder

 
I første omgang gjelder denne meldingen for et område mellom Vestby og Slettås - område 63 på kartet til høyre. Det omfatter blant annet Nordbysetra, Tallåsen, Søndre Tøråsen og Tenåsen. Befaringa her starter i juni, men vil kunne strekke seg over flere måneder.

- Vi vil gjøre vårt beste for å informere om hvilke områder som befares til enhver tid, sier Finn.

Være til stede?

Dersom du ønsker å være til stede under befaringen, gi oss beskjed på forhånd, aller helst på e-post til postmottak@trysil.kommune.no eventuelt til servicetorget i rådhuset tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15. Oppgi fullt navn på eiere, gateadresse med husnummer, telefonnummer og helst også gårds- og bruksnummer. ​Dersom eiendommen ikke har gateadresse med husnummer, må du oppgi gårds- og bruksnummer. 
 

Sist oppdatert: 31.05.2018 13:14:50