Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ledige tomter i Trysil

Trysil kommune har byggeklare boligtomter i Jordet, Vestby, Østby og Søre Osen. I tillegg har flere private byggeklare boligtomter til salgs.Utsikt fra boligfelt i Jordet.jpg

  • I Jordet, cirka 15 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det 13 tomter i nytt boligfelt og tre i gammelt. Dessuten er det ei tomt i Kittillia noen kilometer lenger nord - ved oppkjøringa til Bittermarka.
  • På Vestby, cirka 20 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det 10 tomter i Bergliteigen.
  • På Østby, cirka 20 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det fem tomter på Langkjølteigen.
  • I Søre Osen, cirka 30 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det 14 tomter ved Sjøenden. Fire av dem selges for 1 krone via grendeutvalget.

Priser, størrelser og opplysninger om vann og avløp finner du i dokumentet til høyre. Merk at i tillegg til oppgitte priser kommer tilkopling til vann og avløp, el, tele og data.


Kontaktinformasjon
Spørsmål om kommunale tomter kan rettes til prosjektleder bygg Ole Petter Blestad eller avdelingsleder for eiendomsavdelingen Ståle Elgshøen.
Når det gjelder private boligtomter anbefaler vi at du sjekker på finn.no eller med utbygger. Lurer du på hvem utbygger er, kan planavdelingen ved Ariane Bekk Norstad hjelpe.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 13.04.2018 11:51:48