Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ledige tomter i Trysil

Trysil kommune har byggeklare boligtomter i Jordet, Vestby, Østby og Søre Osen. I tillegg har flere private byggeklare boligtomter til salgs. Og kommunen jobber nå med infrastruktur i Bygdeberget nord.

  • Bygdeberget nord består av 23 ordinære boligtomter og to tomter for tomannsboliger (nr. 1 og 2 på kartet). I tillegg består området av to større tomter for bygging av leiligheter (BBB1 og BBB2 på kartet). Nå har vi 11 ledige tomter her.Utsikt fra boligfelt i Jordet.jpg
  • I Jordet, cirka 15 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det fem tomter i nytt boligfelt i Kongsbakken og tre i gammelt. Dessuten er det ei tomt i Kittillia noen kilometer lenger nord - ved oppkjøringa til Bittermarka.
  • På Vestby, cirka 20 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det 10 tomter i Bergliteigen.
  • På Østby, cirka 20 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det fire tomter på Langkjølteigen.
  • I Søre Osen, cirka 30 minutters kjøring fra Trysil sentrum, er det 14 tomter ved Sjøenden.

Antall ledige tomter kan raskt endre seg, men vi forsøker å oppdatere antallet med jevne mellomrom.

Priser, størrelser og opplysninger om vann og avløp finner du i dokumentet til høyre. Merk at i tillegg til oppgitte priser kommer tilkopling til vann og avløp, el, tele og data.


Kontaktinformasjon
Spørsmål om kommunale tomter kan rettes til prosjektleder bygg Ole Petter Blestad eller avdelingsleder for eiendomsavdelingen Ståle Elgshøen.
Når det gjelder private boligtomter anbefaler vi at du sjekker på finn.no eller med utbygger. Lurer du på hvem utbygger er, kan planavdelingen ved Christian Anker Rasch hjelpe.

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 18.02.2021 10:42:07