Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tomtesalg i Bygdeberget nord

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.12.2019 11:05:51
Bygdeberget nord

Privatpersoner kan nå sikre seg boligtomt i Bygdeberget nord (markert med blått). Vi har lagt ut 19 eneboligtomter og to tomannsboligtomter for salg. Interesse må meldes på e-post til kommunens postmottak.

Ni boligtomter er så langt solgt i Bygdeberget nord.

​På kartet lengre ned på sida ser du hvilke tomter som er solgt og hvilke som fortsatt er tilgjengelige.

Kunngjøring

Eiendomsavdelinga i Trysil kommune kunngjorde salgsstarten slik:

Utbygginga av infrastruktur i nytt boligområde i Bygdeberget nord forventes ferdig sommeren 2020. Området består av 23 ordinære boligtomter og to tomter for tomannsboliger (nr. 1 og 2 på kartet). I tillegg består området av to større tomter for bygging av leiligheter (BBB1 og BBB2 på kartet).

Trysil kommune har vedtatt å starte tomtesalget mandag 16. desember 2019 kl. 10 med unntak av tomt nr. 8, 9, 13 og 14 samt leilighetstomtene BBB1 og BBB2.

Førstemann til mølla

De som ønsker å melde sin interesse, må gjøre det til postmottak@trysil.kommune.no. Førstemann til mølla gjelder. Skjemaet Kjøpsbekreftelse må fylles i og legges ved. Husk at du må oppgi finansiering, så kontakt ev. låneinstitusjon raskt. 

Henvendelser som kommer før salgsstart, eller på andre måter enn som e-post til postmottak, eller mangler kjøpsbekreftelse, kommer ikke i betraktning.

Kun privatpersoner

Kun privatpersoner får kjøpe tomter i denne omgangen. Ingen personer/par får kjøpe mer enn én tomt hver. Vi anbefaler alle å legge inn flere tomteønsker i prioritert rekkefølge i fall ønsket tomt allerede er solgt til noen som var raskere til å melde sin interesse.

Firmaer kan ikke kjøpe disse tomtene da hensikten med tomtesalget er å tilby rimelige, sentrumsnære boligtomter til private.

Relevante dokumenter

icpdfProspekt

icgenAnnonsen på finn.no

icpdfKart som viser solgte tomter

icpdfTomtepriser

icdocxSkjema for kjøpsbekreftelse

icpdfKart med tomtenummer

icpdfReguleringsbestemmelser

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ring eller send e-post til

prosjektleder Ole Petter Blestad, tlf. 908 86 008, opb@trysil.kommune.no,

eller eiendomssjef Ståle Elgshøen, tlf. 474 76 022, see@trysil.kommune.no.

 

Sist oppdatert: 18.08.2020 13:26:19