Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

El-tilskudd til lag og foreninger

Elektriker skrur opp kontakt ved maleri på vegg

​Copyright: Elektrikerkjeden Norgeseliten

 

 

Lag og foreninger som har behov for å oppgradere det elektriske anlegget i lokalet sitt, kan søke om tilskudd på inntil 100 000 kroner. Søknadsfristen er 30. november.

​Det er elektrikerkjeden Norgeseliten som på denne måten vil gi bort elektrikertjenester for inntil 1 million kroner til inntil 20 søkere i 2014.

Aktuelle søkere

Alle organisasjoner, lag og foreninger kan søke så lenge de er registrert i Brønnøysundregisteret. 
- Det kan være alt fra idrettslag, ungdomsklubber og korps til frivillige hjelpeorganisasjoner. Fellesnevneren for alle søkere er at de har behov for bedre el-sikkerhet, sier Fred Martin Langøy, kjedesjef i Norgeseliten og minner om at nesten 50 % av alle branner i Norge er forårsaket av elektrisitet og utrangerte elektroinstallasjoner.

Jury

- Mange organisasjoner, lag og foreninger er tuftet på frivillighet og dugnad, men utbedring av elektriske anlegg må gjøres av fagfolk. Vi håper derfor så mange som  mulig benytter seg av denne muligheten, sier Langøy.
En jury bestående av fem ansatte i Norgeseliten går igjennom hver enkelt søknad og velger ut opptil 20 prosjekter de mener fortjener støtte aller mest.

Det må søkes elektronisk på skjemaet til høyre.

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:00:19