11 tomter solgt i Bygdeberget nord

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.09.2020 11:15:00
Ole Petter Blestad oppdaterer kartet ved Bygdeberget nord mens ordfører og eiendomssjef ser på

​Ordfører Erik Sletten, eiendomssjef Ståle Elgshøen og prosjektleder bygg Ole Petter Blestad gleder seg over godt tomtesalg i Bygdeberget nord om dagen.

Foto: Stine Akre, Trysil kommune

Nå er 11 av tomtene i Bygdeberget nord solgt.

Boligområdet består av 23 eneboligtomter og to tomter der man kan bygge tomannsboliger, men der man også kan velge å bygge enebolig. Alle disse er forbeholdt private, og de får kun kjøpe ei tomt hver da hensikten er å tilby rimelige, sentrumsnære boligtomter til private.

Senhøstes

- Arbeidet med infrastrukturen er i rute. Om ikke noe uforutsett skjer, blir den ferdig slik at tomtekjøpere som har fått byggetillatelse, kan starte bygginga senhøstes i år, sier Ole Petter.

Utbygger

I tillegg skal det bygges utleieboliger i det samme boligområdet; to firemannsboliger og leilighetsbygg med minst 18 leiligheter.

Hvem som skal bygge disse, blir avgjort ganske fort, ifølge Ole Petter.

Fire tilbud

Fire firmaer leverte tilbud og prospekt da vi la prosjektet ut på anbud tidligere i sommer; Anders & Frode Bygg AS fra Trysil, Boligbyggern AS fra Ranheim, Romerike Boligutvikling AS fra Lillestrøm og BM Utleie og Utvikling AS fra Oslo. Anders & Frode Bygg AS har senere trukket seg fra konkurransen.

Relevante dokumenter

icpdfProspekt

icgenAnnonsen på finn.no

icpdfKart som viser solgte tomter

icpdfTomtepriser

icdocxSkjema for kjøpsbekreftelse

icpdfKart med tomtenummer

icpdfReguleringsbestemmelser

Spørsmål?

Er du interessert i tomt eller har spørsmål? Ring eller send e-post til

prosjektleder Ole Petter Blestad, tlf. 90 88 60 08, opb@trysil.kommune.no,

eller eiendomssjef Ståle Elgshøen, tlf. 47 47 60 22, see@trysil.kommune.no.

Tomt 7 i Bygdeberget nord

Det er flott utsikt fra boligområdet i Bygdeberget nord. Dette
bildet er tatt fra en av de nederste eneboligtomtene, tomt 7.

Foto: Stine Akre, Trysil kommune

Sist oppdatert: 09.09.2020 11:17:06