Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ungdomsrådet åpner aktivitetsparken på Prestgardsjordet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.06.2017 09:13:15
Jørgen Bryn, Benjamin Dypflod og Ali Mustafa i aktivitetsparken

​Jørgen Bryn, Benjamin Dypflod, Ali Mustafa og resten av ungdomsrådet ønsker alle velkommen på Prestgardsjordet til åpning av den nye aktivitetsparken torsdag 22. juni kl. 18.

Foto: Nora Simone Sande

​Takket være 260 000 kroner fra Gjensidigestiftelsen har det kommet mange flere apparater på Prestgardsjordet.

​Aktivitetsparken åpner torsdag 22. juni kl. 18, og arrangørene Trysil ungdomsråd og Kvinnenettverket håper folk i alle aldre stimler sammen på denne trivelige, grønne flekken i Trysil sentrum.

Åpninga

- Vi kan lokke med flere godbiter denne kvelden, sier ungdomsrådets leder Synne Jørgensen:

  • Anita Moen skal vise oss noen effektive treningsøvelser i apparatene som passer for både små og store.
  • EMCY spiller musikk.
  • Og vi har med oss Christopher Åsheim som kommentator på en storslagen volleyballkamp der ungdomsrådet møter Kvinnenettverket som er forsterket med representanter fra eldrerådet.
  • Saft og boller til alle.

Velkommen til en trivelig kveld på Prestegårdsjordet, ønsker arrangørene.

Kvinnenettverket

Kvinnenettverket i Trysil er et fem år gammelt, uformelt nettverk for engasjerte kvinner. Det er de som ordnet så det ble lekeapparater ved biblioteket på Prestgardsjordet og ved Kremen konditori blant annet. I desember i fjor fikk de 260 000 kroner fra Gjensidigestiftelsen. Da ønsket de å utvide med aktiviteter for større barn og eldre, sa de.

Grønn møteplass

Flere eldre flytter fra hus og hage til leilighet i sentrum. Da har de ikke lenger den uteplassen de er vant til. Kvinnenettverket ønsket derfor å gi dem og andre eldre en grønn møteplass med apparater som frister til fysisk aktivitet.

Større barn og ungdom

Lekeplassene som kvinnenettverket allerede har etablert, er for småunger. Med de nye bidraget fra Gjensidigestiftelsen ville de gi storskole- og ungdomsskoleelevene et tilbud.

- Vi kommer nok til å konsentrere oss om å utvide den populære plassen ved biblioteket og samle aktivitetene for alle aldersgruppene der, sa Gudrun Sanaker Lohne i desember. Og slik er det blitt.

 

Sist oppdatert: 23.06.2017 00:54:07