Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Velkommen til kubbturnering

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 03.08.2018 12:10:00
Representanter fra ungdomsrådet og kommunestyret

​Ungdomsrådet er nok ørlite revansjesugne foran høstens kubbturnering.

Foto: Beathe Sande, Trysil kommune

​Ungdommer fra femte klasse til og med videregående inviteres til kubbturnering lørdag 1. september kl. 11-16 foran rådhuset.

​Et lag kan bestå av tre-seks personer.

Artig lagspill

Den trivelige turneringa finner sted i Trysil sentrum foran rådhuset lørdag 1. september. Det blir servering av pølser og saft til alle deltakerne i turneringa.

Showkamp

Før finalen blir det showkamp mellom representanter fra ungdomsrådet og kommunestyret. 9. juli på Get Out Trysil vant laget med kommunestyrerepresentanter, så det kan jo tenkes at ungdomsrådet nå er ekstra gira og revansjesugne på seier. Dette blir moro!

Premiering

Og kubbturneringa byr selvsagt på premier. Førsteplassen premieres med 1 500 kroner, 1 000 kroner går til de som kaprer andreplassen og laget på tredjeplass stikker av med 500 kroner. I tillegg trekkes det en premie blant alle deltakerne.

Påmelding

Påmelding sendes til Olea Hildrum på e-post oleahildrum@gmail.com innen 26. august. Påmeldingen må inneholde navn på laget, deltakerne samt skoleklasse. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder første lag til mølla. Det er gratis å delta.

Velkommen til deltakere, publikum og supportere!

Arrangør er Trysil ungdomsråd

 

Sist oppdatert: 02.09.2018 00:52:00