Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli med på Get out!

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 23.08.2017 09:50:00
Bungie- run

​Full innsats i bungie-run. Bildet er fra Get out Trysil i 2016.

Foto: Trysil ungdomsråd

​Lørdag 2. september kl. 12 arrangerer ungdomsrådet igjen Get out Trysil. Denne gangen blir det på Prestgardsjordet i Trysil sentrum.

​Dette er et svært populært arrangement, og Trysil ungdomsråd håper igjen på masse liv og røre på bygda når de inviterer til gratis Get out - med masse aktiviteter og flotte premier.

En morsom utedag

Målet til Get out er å få barn og unge til å være ute en dag og holde på med morsomme aktiviteter. Invitasjonen går til barn og unge fra femte klasse til og med videregående skole.

Ta aktivitetsløypa

Registrer deg, få en aktivitetsseddel og delta på aktivitetene fra kl. 12 til kl. 15. Du får et kryss på seddelen for hver av disse aktivitetene:

  • Fisk og vinn
  • Natursti/quiz
  • Boks-kast
  • Pil og bue
  • Dyrebingo med mere

Alle som deltar er med i trekningen av flotte premier. I tillegg blir det også mulighet for å hoppe og sprette på en airtrack.

Instagram konkurranse

Du kan også delta på instagramkonkurranse. Ta bilder under aktivitetsdagen og post dem på instagram med #GetoutTrysil. Det beste bildet premieres, og alle som deltar er også med i trekningen av premier.

Flotte premier

Du deltar i trekningen av flotte aktivitetsskapende premier når du leverer inn aktivitetsseddelen og deltar på instagramkonkurransen. Premieutdelinga er kl. 15.30. Noen av aktivitetene har også egne premier.

Gratis utekino

Kl. 17 vises Jungelboken som er en amerikansk action/eventyrfilm fra 2016. Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film. Filmen har 9-årsgrense. Film nummer to, som starter kl 19, er Børning 2, en norsk action/komediefilm fra 2016. Vi blir igjen med på et ellevilt billøp, råfort og vanskelig; over fjell, glatte veger og isete innsjøer. På rollelista finner vi Anders Baasmo Christiansen, Otto Jespersen, Sven Nordin, Henrik Mestad og Jenny Skavlan, blant annet. Denne har 6-årsgrense.

Ungdomsrådet selger popcorn og brus. De som skal på utekino oppfordres til å ta med sitteunderlag og pledd i fall det blir kaldt utover ettermiddagen og kvelden.

Velkommen til en morsom dag!


 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 03.09.2017 00:51:19