Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Premier for 45 000 kroner på Get out Trysil

Unge, glade mennesker omgitt av snø. Noen strekker armene i glede. Et par jenter sitter på snøskuter i forgrunnen.

​Jan Linstad (til venstre) og Tore Stengrundet (til høyre) sa ja, ja og ja da Trysil
ungdomsråd undersøkte mulighetene for en eksklusiv kveld i Trysilfjellet for
Trysil-ungdom.

Foto: Beathe H. Sande, Trysil kommune.

 

Ungdomsrådet kan friste med premier for ​45 000 kroner - mini iPad, hjelmer og andre produkter fra Sweet, gavekort mm - på Get Out Trysil 20. mars.

​​På kveldstid torsdag 20. mars åpner Trysilfjellet deler av alpinanlegget sitt kun for Trysil-ungdom i alderen fra 5. klasse til videregående skole. Og det uten at noen kreves for ei krone!

Ungdomsrådet

Det er først og fremst vårt kreative og entusiastiske ungdomsråd som skal takkes for dette fantastiske aktivitetstilbudet til våre unge. Men uten Skistars velvilje hadde det ikke gått. Helt gratis tenner de lysene og starter heisene i Eventyr og Sindre, låner ut ski- og brettutstyr til alle som trenger, og stiller med både skilærere og skipatrulje i bakken de timene arrangementet varer, det vil si kl 17.30-20.

50 000 kroner

Ungdomsrådet har 50 000 kroner de må bruke på arrangement eller aktivitetstilbud for ungdom. Pengene kommer fra Lokal samfunnsutvikling i kommunene (LUK). Ungdomsrådet har tatt seg god tid og vurdert mye att og fram, før det landet på Trysilfjellet - det beste Trysil har å by på ifølge mange. Oppi fjellet var det ja, ja, ja over hele linja uten at det gjorde noe innhugg i ungdomsrådets aktivitetspott. Nå går en del av pengene til fine premier på Get out Trysil-kvelden i stedet.

Konkurranser

Ungdomsrådet legger opp til høyt tempo og mange aktiviteter i fjellet denne kvelden. For eksempel fotokonkurranse på Instagram, bokstavlek, jibbing og parslalåm (man kjører arm i arm). Og premiene - ja, de er skikkelig fete, ifølge ungdomsrådsleder Wilde Matsson. Hele programmet finner du til høyre. Premieutdelinga blir i varmestua på Velkomstsenteret straks bakkene har stengt.

Positivt

- Klart det koster å holde åpent en kveld slik, men vi ser verdien av å få tryslinga utpå. Og vi er jo veldig glade for at tryslinga vil bruke anlegget, sier Skistars Tore Stengrundet til avisa Østlendingen.

 

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:04