Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Get Out Trysil-ungdom!

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.03.2018 10:49:01
Plakat

​Det er gratis. Det er artig. Det er friskt. Og det er sosialt. Velkommen på Get Out Trysil i Trysilfjellet, hilser ungdomsrådet alle fra 5. klasse og ut videregående skole. Og så lokker de med fine premier i tillegg.

​Lyst på en gratis kveld i Trysilfjellet, fine premier og mye moro? Alle fra 5. klasse og ut videregående får sjansen torsdag 22. mars.

​For da er det Get Out Trysil kl. 17-21.

Alt er gratis

Trysil ungdomsråd har som vanlig laget et flott program med mange artige aktiviteter. Og de har skaffet en haug av flotte premier som alle som registrerer seg, uavhengig som de kjører på ski eller brett, deltar på noen av konkurransene, eller bare er der, har mulighet til å vinne. Skistar stiller bakker og skiutstyr til gratis disposisjon for ungdommene; du betaler altså ingenting verken for heiskort eller leie av utstyr på skiutleia denne kvelden.

Kl. 17

Velkommen og felles informasjon. Alle som vil delta på Get Out Trysil, møter i varmestua i underetasjen på Velkomstsenteret.

Kl. 17.30-20

Heisene går, og bakkene er åpne. Registrering av deltakere i sekretariat nederst i Eventyr. Trekningspremier blant alle som registrerer seg.

Kl. 17.30 -19.45

Aktiviteter:

  • Akekonkurranse i akebakken nederst i Eventyr. Premiering.
  • Støvelkast i området nederst i Eventyr. Premiering.
  • Bokskast i området nederst i Eventyr.
  • Bokstavjakt - hent skjema i sekretariatet og bli med og finn bokstaver som er plassert rundt omkring i anlegget. Sett bokstavene sammen og finn løsningsordet. Alle som klarer løsningsordet, er med i trekning av premier.
  • Skattejakt - finn «gullskatter» rundt i bakkene og bytt inn i sekretariatet mot premie. Maks en premie per person.
  • Hoppe-/triksekonkurranse i parken. Premie til beste stil på hopp/triks. To klasser: 5.-8. klasse og 8. klasse-videregående skole
  • Skicross i skirossløype. Premie til raskeste kjører og den som kommer nærmest idealtida. To klasser: 5.-8. klasse og 8. klasse-videregående skole. 
  • Instagramkonkurranse - ta bilder under Get out Trysil og post dem på Instagram med #GetoutTrysil. Premier til de beste bildene og trekningspremie blant alle som deltar.

Kl. 20.15-21

Avslutning i varmestua med premieutdeling på alle kveldens aktiviteter og bildeshow fra arrangementet.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 23.03.2018 00:51:11