Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi har startet juniorklubb

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.09.2019 09:20:00
Merete Lokholt, Madeleine Faldmo Skogberget og Marthe Lindstad

​Merete Lokholt, Madeleine Faldmo Skogberget og Marthe Lindstad er de trygge og glade voksne som 6. og 7. klassingene kommer til å treffe på juniorklubben.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Trysil kommune har gratis juniorklubb for alle 6. og 7. klassingene i kommunen.

​- Vi bruker penger fra Aktivitetsskolen og Bufdir, som vi gjør på Aktiv på klubben. Vi har nok til å ha juniorklubb en gang i måneden ut året, sier Beathe H. Sande, koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid.

Tirsdagskvelder

Juniorklubben er i ungdomsklubbens lokaler i kjelleren på Trysil ungdomsskole på følgende tirsdager kl. 14.30-20:

  • 17. september
  • 29. oktober
  • 12. november
  • 3. desember

For hele Trysil

- Juniorklubben er for alle 6. og 7. klassingene i Trysil, understreker leder på ungdomsklubben Marthe Lindstad som bemanner juniorklubben sammen med elevveilederne Merete Lokholt og Madeleine Faldmo Skogberget. 

- Dette er et gratis fritidstilbud, så vi håper foresatte eller andre kan bringe og frakte ungene som bor i grendene, slik de gjør til andre fritidstilbud som fotball, kino og andre ting, sier Marthe.

Kom og gå

Hun og Beathe sier at ungene kommer og går når de vil i åpningstida. De trenger ikke være der kl. 14.30.

- De organiserte aktivitetene f.eks begynner kl. 16.30. Matserveringa er åpen kl. 15-16.30, og vi serverer gratis frukt eller smoothie kl. 18, sier Beathe.

- Og om foreldre vil stikke innom og hilse på, eller slå av en prat med oss voksne, er de sjølsagt velkomne, sier Marthe.

Aktiviteter

Juniorklubben er et gratis tilbud der 6. og 7. klassingene får treffe jevnaldrende. De får tilgang til gymsal, biljard- og bordtennisbord, fotballspill, x-box og ulike brettspill. De organiserte aktivitetene som ungene kan være med på kl. 16.30 er tulliball 17. september, hjørnefotball 29. oktober, brettspill/kortspill 12. november og grip mikrofonen 3. desember.

Middag

Ungene kan også få kjøpt middag for 30 kroner. På menyen står taco 17. september, hamburger 29. oktober, pasta med kjøttsaus 12. november og medisterkaker med poteter 3. desember.

Interesse?

Et fritidstilbud for de eldste elevene på barneskolene har vært etterspurt. Nå er Beathe og Marthe spente på interessen. Ekstra spente fordi ungdomsklubben er mer populær enn noen gang. 101 ungdommer var innom her ene kvelden! Over 80 er ganske vanlig.

- Hvis juniorklubben blir populær, vil vi foreslå at den fortsetter i 2020, og da blir det opp til politikerne å finne penger i budsjettet, sier Beathe.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 20.09.2019 09:53:48