Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Storfornøyde med ny ungdomsklubb

De ansatte på ungdomsklubben
​Fra venstre Cathrine Henriksen, Lina Galaasen Spangen og Beathe Sande.
Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune
​43 ungdommer møtte opp da Trysil ungdomsklubb åpnet i nye lokaler 11. september.

Trysil ungdomsklubb holder nå til i nyoppussede lokaler i kjelleren på Trysil ungdomsskole. Flere av dem som var der på åpningskvelden sa at lokalene er sååååå mye bedre enn de gamle, forteller Beathe H. Sande, koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid. Hun er selv storfornøyd med både lokaler og oppmøte. 

Fullt kjør

- Det var fullt kjør her første kvelden. Noen danset i gymsalen, noen perlet, noen spilte ballspill, noen wii. Andre satt ved data'n. Og det pågikk stadig kamper ved biljard- og bordtennisbordene. Politiet var også innom og tok seg tid til både en bordtennismatch med ungdommen og litt gitarstemming, sier Sande. Hun konkluderer med at starten på den nye ungdomsklubben var riktig hyggelig og er glad for positive tilbakemeldinger fra de unge. - Vi kommer garantert tilbake, sa flere. 

Mange aktiviteter

Ungdomsklubben er et gratis fritidstilbud for ungdom fra 8. klasse til 19 år. Den nye ungdomsklubben har biljard, bordtennis, fotballspill, ulike brettspill, diverse hobbyaktiviteter, x-box og mye mer. Med tilgang til egen gymsal kan de som ønsker det spille fotball, volleyball, basket eller drive med andre gymaktiviteter. I tillegg til mange forskjellige aktiviteter, er det vel så viktig at ungdomsklubben også skal være et sted å være sammen med venner. Blir du sulten, har ungdomsklubben et lite utsalg med kiosk- og kafevarer. 

Åpningstider

Mandag og onsdag kl 14.30-21. 

En liten titt på de nye lokalene:

Trysil%20ungdomsklubbTrysil%20ungdomsklubb%203Trysil%20ungdomsklubb%202
 
Velkommen!
 

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:28:34