Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ungdomsklubben åpner for større grupper

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 12.05.2020 13:20:00
Vestibylen

Fra 13. mai blir det ungdomsklubb i Vestibylen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Trysil ungdomsklubb inviterer til klubb i Vestibylen i kulturhuset Hagelund på mandager og onsdager. Maks 17 friske ungdommer per økt. Påmelding.

- Ungdomsklubbens lokaler på ungdomsskolen skal brukes til undervisning, slik at vi midlertidig flytter klubben til Vestibylen i kulturhuset Hagelund fra onsdag 13. mai, forteller koordinator Beathe Helen Sande.

Ungdomsklubb for grupper

Trysil ungdomsklubb er åpen mandag og onsdag, samt en fredag i måneden for grupper. Kveldene deles inn i to økter:

  • Kl. 14.30-17.00
  • Kl. 18.00-20.30

En gruppe med 17 ungdommer kan delta på hver økt. De ansatte vil rengjøre overflater og eventuelt utstyr som er brukt mellom øktene. Det vil være to til tre ansatte på jobb hver klubbkveld.

Klubben har fredagsåpent 15. mai.

Smittevernregler

Inne på klubben skal smittevernregler som Folkehelseinstituttet anbefaler følges. Alle skal være nøye med håndvask og holde en meters avstand. Syke ungdommer kan ikke komme på klubben. Dette gjelder selv ved svært milde luftveissymptomer og tegn på sykdom. Det at antallet økes til 17 ungdommer per økt er i samråd med kommuneoverlegen og nye retningslinjer om at 20 personer kan være samlet.

Påmelding

Du kan booke deg inn ved å sende melding til innboksen på klubbens facebookside eller på ungdomsklubbens snap. Ungdommene som melder seg på får tildelt tid.

- Vi er spente på ungdomsklubben i midlertidige lokaler, men tror dette vil bli veldig bra. Vi har tatt med oss bordtennisbordet, fotballspill og mye annet utstyr. Ungdommene kan også spille Xbox på storskjerm i kjelleren, noe vi er sikre på blir en suksess! sier Beathe.

Velkommen på ungdomsklubben!

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 12.05.2020 13:33:32