Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Plass til flere på juniorklubben

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.08.2020 13:30:00
Merete Lokholt, Madeleine Faldmo Skogberget og Marthe Lindstad

​Merete Lokholt, Madeleine Faldmo Skogberget og Marthe Lindstad kan nå ta imot 80 6. og 7. klassinger på juniorklubben.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Gladmelding til 6. og 7. klassingene våre: Nå kan dobbelt så mange komme på juniorklubben.

​Det vil si hele 80 hver gang. Utvidelsen er gjort i samråd med kommuneoverlegen og er mulig fordi vi deler klubblokalene i to.

To grupper

- Mens vi før hadde ei gruppe med plass til 20 på hver økt, får vi nå plass til to grupper og 40 juniorer på hver økt. Og vi har to  økter hver gang, sier koordinator for barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande.

Aktiviteter

Ei gruppe skal være i kantina der det er biljardbord, bordtennisbord, fotballbord, kort, brettspill, høyttaler og sofaer. Den andre skal være i TV-rommet og gymsalen der det er brettspill, x-box, sofaer, høyttaler og gymsalutstyr.

Omgås ikke

- Det er felles inngang og wc, men gruppene kan ikke gå om hverandre. Ungdommene må  oppholde seg der de melder seg på. Begge steder vil de få tilbud om organiserte aktiviteter som kanonball, bordtennisturnering, stolleken og grip mikrofonen, sier Beathe.

Kiosk og frukt

Juniorklubben har en liten kiosk der de selger hamburger, toast, brus og godis. Gruppa som er på TV-rommet og i gymsalen bestiller det de vil ha fra kjøkkendøra. Hver kveld får alle gratis frukt eller smoothie.

Øktene

Første økt er fra kl. 14.30 til 17 og andre fra kl. 17.30 til 20. Halvtimen mellom øktene bruker de ansatte på å rengjøre alle kontaktflater. Neste juniorklubb er torsdag 22. oktober og deretter 19. november og 10. desember.

Påmelding

De som vil være med, sender en SMS til Trysil ungdomsklubb på tlf.nr. 45 63 85 54. Meldinga må inneholde navn, ønsket økt, ønsket rom og om man ønsker å komme på det andre rommet dersom det første er fullt. Telefonen er betjent mandag og onsdag kl. 14-21, så det er da de svarer på meldinger.

Smittevernregler

Inne på klubben skal smittevernreglene som Folkehelseinstituttet anbefaler følges. Alle skal være nøye med håndvask og holde en meters avstand. Syke barn kan ikke komme på klubben. Dette gjelder selv ved svært milde luftveissymptomer og tegn på sykdom.

 
Velkommen på juniorklubb! 

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 29.09.2020 10:39:22