Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Gratis efta i klatreparken

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 28.08.2018 08:05:00
Fra klatreparken Høyt & Lavt i Trysil. Foto: Jacob Gjerluff

​Kl. 15-19 onsdag 12. september fikk 50 ungdommer noen herlige timer i klatreparken Høyt & Lavt takket være Trysil ungdomsklubb og Frifond.

Foto: Jacob Gjerluff

Onsdag 12. september kl. 15-19 fikk 50 heldige Trysil-ungdommer prøve seg i klatreparken helt gratis.

Og ikke nok med det; før klatringa fikk de gratis grillpølser, og etterpå var det pizza å få. ​Det var ungdomsklubben som inviterte til klatring og mat, og det gjorde de med økonomisk støtte fra Frifond. 

50 plasser

Det var ungdomsgruppas målgruppe som fikk denne gylne muligheten, det vil si at alle fra og med 8. klasse til og med 19 år kunne melde seg på. Det var bare å skrive seg på lista i kiosken på ungdomsklubben i kantina på ungdomsklubben. Det var plass til 50, og førstemann til mølla-prinsippet gjaldt.

Felles avgang

Ungdomsklubben, som vanligvis er åpen mandag og onsdag fra kl. 14.30, var stengt denne dagen. Men de som hadde meldt seg på til klatringa, møtte der kl. 14.30, så gikk de i samlet flokk til klatreparken ved foten av Trysilfjellet. De som hadde lenger skoledag, kunne komme etter bare de ga beskjed om det.

- Vi setter pris på at så mange ville være med på den spennende klubbkvelden! sier koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid i kommunen, Beathe H. Sande.

Sist oppdatert: 13.09.2018 10:24:18