Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Gaveglede på ungdomsklubben

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.04.2018 12:31:42
Bærbar høyttaler

​Pengene fra fjorårets 10 B har ungdomsklubben brukt på å doble høyttalerparken sin. Nå kan flere spille spillelistene sine samtidig til glede for flere enn seg selv.

Foto: Marthe Lindstad, Trysil kommune

​Det er stor glede på ungdomsklubben over den nye, bærbare høyttaleren de har fått takket være en gave fra fjorårets 10 B.

​Da 10 B gikk ut av Trysil ungdomsskole i fjor vår hadde de litt penger igjen på klassekontoen. Det kom ungdomsklubben til gode.

Ålreit sted

Flere av elevene i klassa hadde vært på ungdomsklubben ofte, fordi de syntes det var et veldig ålreit sted å tilbringe noen ettermiddags- og kveldstimer i uka. Klassa mente det var fint å gi noe tilbake, så de ga 850 kroner til klubben.

Høyttaler

- De ville at pengene skulle brukes til et spesielt tiltak eller innkjøp av utstyr. Ungdomsklubben setter stor pris på gava som bidro til at vi kunne kjøpe en ny høyttaler, sier Beathe H. Sande. For er det noe mange bruker mye når de er på klubben, så er det høyttalere.

Musikk i flere rom

Med gava fra 10 B har de nå dobbelt så mange høyttalere som før.

- Det betyr at de kan spille musikk i flere rom samtidig. Vi vet jo at de unge er svært opptatt av musikk. De kobler til mobiltelefonene sine og spiller sine egne spillelister, så da er det stas at de kan spille både i gymsalen og i andre rom på samme tid, sier Beathe.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 06.04.2018 12:53:42