Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Aktiv på klubben hele året

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 17.06.2019 11:55:00
Paintball

Tidligere i vår var det paintball på aktiv på klubben. Det ble svært godt mottatt, og mange var med.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Aktiv på klubben erstatter aktivitetsskolen og tilbyr mange spennende aktiviteter helt gratis.

​- Målet vårt er å skape og gi et bredere tilbud til alle ungdommer i Trysil fra 8. klasse til og med videregående skole, sier koordinator Beathe Sande.

Aktiv på klubben

Hver måned tilbys det en aktivitet, og all påmelding til aktiv på klubben skjer i kiosken på ungdomsklubben. Klubben blir knutepunktet og brukes også som oppmøtested. I tillegg til gratis aktiviteter er det også gratis skyss, og det er alltid en ansatt med fra ungdomsklubben.

Når flere

Aktiv på klubben vil nå erstatte aktivitetsskolen. - Vi ser at vi når langt flere på klubben enn vi har gjort på aktivitetsskolen. Godt over 30 var med på hundekjøringa på aktiv på klubben, mens det bare var 11 som deltok da aktivitetsskolen arrangerte samme aktivitet, forteller Beathe.

Instruksjon gis

For å være med på de ulike aktivitetene, trenger man ingen forkunnskaper. Instruksjon vil bli gitt av en instruktør, og deltakerne blir selvsagt utstyrt med nødvendig sikkerhetsutstyr der dette trengs.

Aktiv på klubben i høst

  • August: Leirdueskyting
  • September: Klatring i klatreparken
  • Oktober: Rafting og VR-briller på klubben
  • November: Selvforsvar med instruktør fra Mudo fire onsdager og bading på Radisson Blu Resort, Trysil
  • Desember: Yoga tre ganger og gratis julefilm
  • Januar: Bowling

Aktivitetene er etter ønske fra ungdommen sjøl. Husk at klubben er åpen som vanlig når det er aktiv på klubben, hvis ikke gis det beskjed.

Finansiering

Aktiv på klubben finansieres med 130 000 kroner fra Bufdir (nasjonal tilskuddsordning) det første halvåret. Midlene som tidligere har gått til aktivitetsskolen vil nå gå til aktiv på klubben. - Vi går ut bredt. For dette er for alle ungdommer mellom 13 til 19 år, helt uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Det er uten tvil fornuftig at kommunens midler treffer flest mulig, sier Beathe og Marthe.
 
Marthe Lindstad og Beathe Sande
Marthe Lindstad og Beathe Sande håper at riktig mange kommer til å benytte seg av aktiv på klubben.

Mer informasjon kommer på vår hjemmeside og ungdomsklubbens facebookside. Og det er bare å ta kontakt med de voksne på klubben hvis du lurer på noe.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 22.08.2019 13:45:42