Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Super vinterferie på Innbygda SFO

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 01.03.2018 13:51:08
Karneval på SFO

​Så fine! Det var karneval for alle penga på Innbygda SFO på torsdagen i vinterferien.

Foto: Personalet på SFO

​Olympiske leker, karneval og kino - det skjedde litt av hvert på Innbygda SFO i vinterferien.

Det er ikke alle som kan dra på familietur til vinterfjellet i vinterferien. Og bor du i Trysil er det strengt tatt ikke nødvendig heller.

Superuke

Går du i tillegg på Innbygda SFO, kan du være ganske sikker på at du får ei vinterferieuke helt utenom det vanlige.​ Der skjer det noe ekstra hver eneste dag i slike ferier virker det som.

Skidag

Mandag var det skidag med forskjellige øvelser og greiner. Og lunsjen - nygrillete pinnebrød - ble nytt i varmen fra et flammende bål. Godt og varmt på alle måter.

Skøytedag

Tirsdag gikk turen til skøytebanen ved flomvollen. Også den sporten fikser ungene på Innbygda SFO. Etter innsatsen på isen smakte det godt med ferske boller og varm kakao, kan vi love.

SFO-OL

Onsdag var det SFOs olympiske vinterleker med full pakke; innmarsj, stafett, skiskyting, aking, langrenn og hopp. Og avslutningsseremonien? Kunne ikke smakt bedre: Grilling av pølser ute i den friske Trysil-vinteren.

Karneval

Torsdag trakk de inn og gjorde som brasilianerne gjøre ute omtrent på denne tida: De hadde karneval. Deltakelsen var stor; 38 barn og voksne. Kostymene var kjempeflotte - se bildet. Stemningen var på topp. Rett og slett en festlig dag, lyder rapportene.

Kino

Etter ei så aktiv og innholdsrik uke begynte det kanskje å tære på kreftene mot slutten. Eller kanskje ikke. I alle fall avsluttet de vinterferieuka med kino og popcorn. Og alle var enige om en ting: - Vi har hatt ei super vinterferieuke på Innbygda SFO!

 Bildeglimt fra vinterferieuka på Innbygda SFO

Vinterferie på Innbygda SFOVinterferie på Innbygda SFO (2)Vinterferie på Innbygda SFO (3)Vinterferie på Innbygda SFO (4)Vinterferie på Innbygda SFO (5)Vinterferie på Innbygda SFO (6)Vinterferie på Innbygda SFO (7)Vinterferie på Innbygda SFO (8)Vinterferie på Innbygda SFO (9)Vinterferie på Innbygda SFO (10)Vinterferie på Innbygda SFO (11)Vinterferie på Innbygda SFO (12)Vinterferie på Innbygda SFO (13)Vinterferie på Innbygda SFO (14)Vinterferie på Innbygda SFO (15)Vinterferie på Innbygda SFO (16)Vinterferie på Innbygda SFO (17)Vinterferie på Innbygda SFO (18)Vinterferie på Innbygda SFO (19)Vinterferie på Innbygda SFO (20)Vinterferie på Innbygda SFO (21)Vinterferie på Innbygda SFO (22)Vinterferie på Innbygda SFO (24)Vinterferie på Innbygda SFO (25)
Sist oppdatert: 01.03.2018 14:10:02