Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Variert og artig vår på Jordet skole

Åtte elever og en mann hører på kvinne i fløterhabitt som står på tømmerstokker ved å

​Tone Merete Øvergård inviterte også i år 6. klasse på Jordet skole på tømmerfløting og overnatting i lavvo på Slettås.

Foto: Marianne Lund, Trysil kommune

Tømmerfløting og kamuflasjekunst er bare to av de artige opplevelsene elevene på Jordet skole har hatt i vår.​

​Lærer Marianne Lund deler disse glimtene fra noen av vårens høydepunkter for storskolen:

Tømmerfløting

6.klasse har tradisjonen tro vært på Slettås på tømmerfløting. Tone Merete Øvergård har i flere år invitert til fløting i Tverrena og overnatting i lavvo, et opplegg som både store og små er veldig fornøyde med!

Kameleon-kunst

Turneorganisasjonen har vært innom med et opplegg som het Kameleon. Elevene i 5. og 6. klasse ble delt i tre grupper som fikk hvert sitt tema og et stoff i et spesielt mønster. Deretter skulle elevene male hverandre i ansiktet og kle ut seg i klær i samme mønster som stoffet de hadde fått tildelt.

Kunstutstilling

På hvert sitt område ute i skolegården laget de en installasjon av seg og stoffet. I matfriminuttet gikk de andre elevene rundt og betraktet den imponerende kamuflasjekunsten. 

Lesepremie

I vinter hadde vi leseuker med en intern konkurranse på skolen. 7. klasse leste flest minutter per elev og vant. Premien var en halv dag i Bristol-koia vår, der de skulle få kose seg og grille pølser. Vårhalvåret er alltid travelt for 7. klasse, men de rakk å nyte premien på tampen av skoleåret.

 Bildeglimt fra vårens opplevelser på Jordet skole

Sjette klasse på Jordet skole på tømmerfløtingKameleon - sebragruppaKameleon - skolegruppaKameleon- akrobatgruppa7.kl ved Bristol

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 21.06.2015 13:21:21