Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tusen takk for alle Ull & omtanke-lapper

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 04.07.2019 08:35:00
Ull og omtanke lapper

​Se så fine lapper 7. klasse på Innbygda skole har strikket!

​Hele 1 134 lapper har kommet inn til Ull & omtanke. 125 av disse har elever i 7. klasse på Innbygda skole strikket.

​Med lappene har også elevene skrevet en egen hilsen:

Til Ull & omtanke Hedmark

Vi på 7. trinn ved Innbygda skole har brukt mye tid dette skoleåret på å strikke lapper, og nå vil vi gjerne overlevere resultatet til dere. Ikke alle lappene er helt perfekte, men vi håper de kan brukes likevel. Mange har lært å strikke, og de fleste syntes det var gøy.

Håper at noen som trenger det, får nytte av disse lappene, og at de kan bli til gode og varme pledd.

Vennlig hilsen 7. trinn ved Innbygda skole

Sju ull & omtanke-tepper

- I løpet av vinteren og våren har vi altså fått inn hele 1 134 lapper fra strikkere i Trysil. Det utgjør over sju tepper! En stor takk til alle bidragsyterne, sier frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen.

Ull & omtanke-lapper

Vi tar veldig gjerne imot lapper til tepper. Legg opp 9 masker i ullgarn som passer til pinne nr. 5, strikk alle masker rett til lappen måler 21 cm, fell av og fest trådene. Strikk i ensfarget garn, eller i farger som går ton-i-ton. Send gjerne med restegarn til montering. Våre ivrige strikkere tar gjerne imot garn også.

Lappene kan leveres på frivilligsentralen i Skredderbakken 8 A, så sender frivilligkoordinatoren dem videre til Ull & omtanke Hedmark der de blir montert og gitt til kreftpasienter.

Stor dugnad

Ull & omtanke er et landsomfattende dugnadsprosjekt. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti - og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Lappeteppene gis til kreftpasienter med ønske om å gjøre hverdagen under behandling litt bedre. Det er vanskelig å tro annet enn at et pledd strikket av omtenksomme hoder og hjerter over hele landet kan være til trøst når livet er tøft, skriver Ull & omtanke Hedmark på sine hjemmesider.

Kjenner du noen som kan trenge et teppe?

Alle kan sende inn forslag på pasienter de mener trenger et Ull & omtanke-teppe, enten til frivilligsentralen på post@trysil.frivilligsentral.no eller til Ull & omtanke Hedmark på frufosse@gmail.com.

 

Sist oppdatert: 04.07.2019 08:37:02