Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tre elevbedrifter er med i Region øst-mesterskapet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 30.05.2018 15:01:56
Guttene i Salty Business

​Guttene i Salty Business er fire av 13 Trysil-ungdommer som er med på regionmessen for elevbedrifter 31. mai. Lykke til og nyt dagen!

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Beauty Pack, Salty Business og Kreative sammen er på veg til Gran for å delta i regionmesterskapet for elevbedrifter. Lykke til!

​Beauty Pack og Salty Business er plukket ut av Ungt entreprenørskap Hedmark, mens Kreative sammen ble kåret til beste elevbedrift på messen i kulturhuset Hagelund før jul og sikret seg med det gullbillett til regionmessen, forteller lærer Mona Ryen.

Program

Kl. 8 i morgen 31. mai er ungdommene i gang med å rigge standene sine. To timer senere åpner Grete Ingeborg Nykkelmo, som er administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge messen. Fra kl. 10.15 til kl. 13.30 er det åpen utstilling og juryering før dagen avsluttes med premiering og rydding.

Konkurransene

Elevbedriftene i regionen konkurrerer i sju klasser; beste logo, beste produkt/tjeneste, beste profilering, beste salgsteam, beste sosiale entreprenør, beste grønne entreprenør og beste elevbedrift. Det blir spennende å se hvordan våre dyktige ungdommer klarer seg i konkurransen. Uansett er det en opplevelse og litt av en bragd å få plass på regionmessen.

Beauty Pack

Deres produkt er toalettmappe med trysilmotiv som inneholder lokalproduserte og håndlagde produkter; bodylotion og leppepomade med bivoks fra bier i Trysil, dusjsvamp, bodyscrub og badebombe. Disse er medlemmer i bedriften: Kari Hagevik Bakke, Hanne Hagevik Bakke, Malene Ru Xie, Silje Larsen Ryen, Inga Helene Rodgerson og Veronika Zaguraeva.

Salty Business

Deres produkt er salt- og pepperbøsser av lokal einer. Disse er medlemmer i bedriften:
Erik Fjelltveit Nyhuus, Fredrik Kjellaas Bryn, Marssel Berati og Sondre Dammen Søgård.

Kreative sammen

Deres produkt er aktivisering av beboere på Borgtun, serviettholdere og lyktholdere av gamle hermetikkbokser og syltetøyglass samt tennbriketter av kongler og stearinlysrester. Disse er medlemmer i bedriften: Ohm Sopaluck Pimpamote, Aina Nordhagen og Linn Holmseth Kjærnet.

Trysil Beauty PackTrysil Beauty Pack på elevmessen i kulturhuset Hagelund før jul.

jentene i Kreative sammenJentene i Kreative sammen.

 

 

Sist oppdatert: 30.05.2018 15:23:05