Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tryslingene imponerte i finalen i Klassequizen

Tre ungdommer - en jente, en gutt og en jente sitter ved siden av hverandre bak et bord med en PC-skjerm på bordet

​Siri Rønning, Emil Hagevik Bakke og Betina Karadjova fra Trysil er en
av norges mest kunnskapsrike 10. klassinger. Gratulerer med fantastisk
resultat i Klassequizen på NrK!

Foto: NrK

 

​Siri Rønning, Betina Karadjova og Emil Hagevik Bakke imponerte stort i finalen i Klassequizen 2014. De quizet for Hedmark og endte på en solid fjerdeplass lørdag 10. mai.

Et lag fra hvert fylke kjempet om tittelen Norges smarteste tiendeklassinger i Klassequizen 2014 lørdag 10. mai. Bare et lite poeng skilte laget fra Trysil ungdomsskole fra å nå superfinalen i Klassequizen.

Fantastisk opplevelse

10. klassingene fra Trysil har all grunn til å være meget stolte av egen innsats. Gjennom kvalifiseringsrunder og finalen er det kun tre av 400 lag som er bedre enn dem. I Østlendingen 10. mai kan vi blant annet lese dette: - Vi svarte på de samme spørsmålene som de tre finalelagene fikk, og hadde vi kommet til finalen så hadde vi vunnet, for vi hadde flere rette enn laget som vant, sier Siri Rønning. Trysil fikk 29 imponerende poeng, og de sier at Klassequizen ble en fantastisk opplevelse og et minne for livet.

Møre og Romsdal vant

Superfinalistne ble Møre og Romsdal, Vest-Agder og Nord-Trøndelag som fikk henholdsvis 31, 31 og 30 poeng i innledende runde. Arne Bojer Pedersen, Åsmund Godal Tunheim og Even Hendseth fra Halsa skole i Møre og Romsdal gikk til slutt av med seieren i NrKs Klassequizen 2014.

Du kan lese mer om Klassequizen til høyre.

Vi gratulerer Siri, Betina og Emil med et fantastisk resultat!

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:28:09