Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nyrommene på TUS er offisielt innviet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.01.2020 08:45:14
Ordfører Erik Sletten klipper snora som Halvor Brenden Kristiansen og Ida Skoglund holt

​Ordfører Erik Sletten klippet snora som elevrådets Halvor Brenden Kristiansen og Ida Skoglund holdt, mens rektor Lilian Haugnæss Brenden bivånet det hele.

Foto: Stine Akre, Trysil kommune

​Trysil ungdomsskole er nå på det nærmeste ferdig renovert. Kun den utvendige murfasaden gjenstår.

​Prosjektleder bygg Ole Petter Blestad sier at ungdomsskolen har vært under ombygging fra 2019 og fram til nå. Murfasaden skal pusses opp i år.

"Nye" rom

Den siste ombygginga har omfattet skolekjøkkenet, musikkrommet med grupperom, gymsalen, sløyd, tekstil og form og farge, flere klasserom, teknisk rom og bøttekott. At alle er ferdige, ble markert med at ordfører Erik Sletten klippet snora tirsdag 28. januar 2020.

Lykke til

Leder og nestleder i elevrådet, Halvor Brenden Kristiansen og Ida Skoglund, holdt snora som ordføreren klippet over før han ønsket lykke til med nyrommene, kjøkkenet blant annet. Det gamle var fra da han selv gikk der i 1971, forteller han.

Omvisning

Deretter fikk hele hovedutvalg for oppvekst og kultur, ordfører, varaordfører og kommunalsjef omvisning i de renoverte rommene.

- Renoveringen har bestått av endring av romarealer, nye overflater som nytt gulvbelegg, utskifting av vegger som har blitt bedre lydisolert og utskifting av lysarmaturer til LED-belysning med romstyring, sier Ole Petter.

Ventilasjon

- Vi har også byttet ventilasjonsanlegg på kjøkkenet og i musikkavdelinga. Gymsalene har fått nytt sportsgulv, og utstyr er skiftet ut. Og hele skolen har fått nytt styringssystem for varme og ventilasjon, såkalt SD-anlegg. Med det kan vaktmesteren gå inn på pc-en sin og regulere romtemperaturen, sier han.

Politikere og kommunalsjef 

Hovedutvalg for oppvekst og kultur, ordfører, varaordfører og kommunalsjef
fikk en omvisning på ungdomsskolen under nyåpninga.

Foto: Stine Akre, Trysil kommune

Sist oppdatert: 29.01.2020 09:29:35