Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Flott avslutning på ti års skolegang

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 23.06.2017 15:46:59
Lærer Ida Øvre Andersen tar selfie foran 10 B

​Kontaktlærer Ida Øvre Andersen sikret seg en selfie foran 10 B. Store smil og glad latter preget dagen, men det snek seg fram ei tåre eller to også. Det er både godt og rart å være ferdig med ti års skolegang.

Foto: Ole André Storsnes

Siste skoledag ble både høytidelig, fin og glad - og aldri så lite vemodig for tiendeklassingene våre og lærerne deres. Lykke til på ferden, ønsker vi.

​For det er godt å være ferdig med ti års skolegang. Det er spennende gå videre i livet. Kanskje over elva til Trysil videregående skole fra høsten. Kanskje til Elverum eller Alvdal. Eller ut av Hedmark, ja kanskje ut av Norge til og med.

Vemodig

Men samtidig er det vemodig å forlate det kjente og trygge - klassekameratene, klasserommet, skolegården, lærerne. Så det ble både latter og tårer på skoleavslutninga for tiendeklassingene i kulturhuset Hagelund 23. juni.

Sterkt

Elevene sørget i alle fall for å ta et solid farvel med grunnskoletida. De beviste at de er blitt ungdommer som tør, vil og kan - slik vi streber etter i oppvekstmodellen vår. De sto stødige på scenen både konferansierene, sangerne, danserne, gitarspilleren, felespilleren, rapperne, quizerne og filmskaperne. Her har vi mye talent å være stolte av!

Hell og lykke

Både rektor Marit Førrisdahl Kvisler, kommunalsjef Roar Vingelsgaard og kontaktlærerne, som delte ut vitnemål og Min unge sang - kommunens egen Halldis Moren Vesaas-diktsamling, skrøt av de flotte ungdommene og ønsket dem hell og lykke på vegen de nå tar fatt på. Det gjør vi andre i kommunen også!

 Bildeglimt fra avslutningen til 10. klasse 2017

ÅpningssangenFelespillDansereGitarspill og sangElevene ordnet med kahoot - quiz på nett på direktenDiktlesingRektor Marit Førrisdahl Kvisler10 A og kontaktlærer Gry Torgals og spesialpedagog Tove RingKontaktlærerne delte ut vitnemål og diktsamling til elevene sine10 C og kontaktlærer Hans Peter BovoldenSkoleavslutning 10 klasse 2017 (62)Programlederne Inga Lepperød, Sofie Bjørnberg og Camilla Kristiansen
Sist oppdatert: 23.06.2017 16:12:01