Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig skidag for små og store på Innbygda skole

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.03.2017 08:39:29
Elever og voksne tar pause på skituren

​De minste elevene, lærerne deres og noen besteforeldre hadde base på skiarenaen ved foten av Trysilfjellet.

Foto: Klara Putmoen De Doncker, Trysil kommune

​Enten de suste ned fjellsida, spiste rosiner på Trysil-Knut Arena eller langet ut på Ås, storkoste alle seg på Innbygda skoles skidag.

- En kjempeflott dag! er tilbakemeldinga fra elever, lærere og besteforeldre etter alle timene i deilig, trysilsk vinterluft.

I Trysilfjellet

Elevene i femte, sjette og sjuende klasse fikk velge mellom å tilbringe dagen på slalåmski eller snøbrett i Trysilfjellet, eller å gå en tur på langrennsski på Ås. De aller fleste valgte fjellet med tilhørende bålkos i Eventyrbakken, forteller inspektør Trude M. Engh.

På Ås

De som foretrakk langrennsski, la turen til Ås øst for Innbygda. Der hadde de tre praktfulle løyper å velge mellom: 5-kilometeren til Åsvollmyra og tilbake, 8-kilometeren til Skorkoia og tilbake eller 12-kilometeren til Støpa via Skorkoia og tilbake.

På skiarenaen

Elevene i første, andre, tredje og fjerde klasse hadde Trysil-Knut Arena som base. Og der var det mye å finne på - med og uten ski. Basing og lek i snøen, vennekos, grilling og rosinspising blant annet - du ser noen glimt derfra i bildekarusellen under.

Aktive dager 

Skidagen føyer seg inn i rekken av flere aktive dager i friluft for elevene på Innbygda skole i mars. De har blant annet deltatt på Skiprinsens skoleskirenn og 50-årsfeiringa i Trysilfjellet, forteller Trude M. Engh.​

 Bildeglimt fra Innbygda skoles skidag

Utfor bakken på skidag på Innbygda skoleGode vennerLek i snøenVarmt drikkeRosinerPause

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 22.03.2017 09:37:27