Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sirkus Ozono er glede og mestring

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 26.06.2017 10:37:32
Verdens sterkeste dame på sirkus Ozono

Verdens sterkeste dame på sirkus Ozono!

Foto: Monika Søberg

​Vestre Trysil skole har satt sammen tidenes sirkusforestilling. Da sirkus Ozono gjestet Tørberget samfunnshus, fikk 150 tilskuere se et sirkus proppet med muntre og spektakulære numre.

Mannen bak den svært underholdende sirkusforestillingen er Trond Magnum, som med stor iver og entusiasme har satt sammen en herlig forestilling med flinke elever som virkelig skinte på scenen - og publikum, de var med fra første stund!

Her forteller en stolt rektor Lilian Haugnæss Brenden om sirkusforestillingen:

Litt av en skoleavslutning

Skoleåret ble avsluttet med et brak på Vestre Trysil skole med sirkus Ozono. Elevene presenterte en feiende flott forestilling med sirkusnumre på løpende bånd. I flotte kostymer og med egne artistnavn storkoste elevene seg, som også hadde sikret seg noen av de ansatte som sirkusarbeidere.

Fra alle verdenshjørner

Og artistene, de kom selvfølgelig fra nesten alle forskjellige verdenshjørner, via Tørberget og Osensjøen. Vi hadde mange dyr på scenen, både hester og løver og en syklende bjørn. En slange ble også fløytet opp av kurven, men heldigvis hadde slangetemmeren kontroll.

Akrobatikk med mye mer

Det var linedansere, klovner og flere utgaver av verdens sterkeste - med sine ulike spesialiteter må vite. Du er sterk når du slår ned en spiker med bare neven, løfter din egen vekt med en arm eller holder igjen tauet når flere drar i hver ende! Akrobatikk, balansekunstnere, og magikere som både tryllet og overrasket.

Publikum opp på scenen

Ikke minst ble Erik Harviken fra publikum overrasket da han fikk tryllet skjorta av seg. En annen publikummer, Asveig Borg Rasmussen, skvatt litt mer da hun fikk bind for øynene og havnet midt i knivkasternummeret! Svevende mann og sage dame i to var også spektakulære numre.

Sirkusdirektørene

Sirkusdirektørene Trondini og Bragini hadde en imponerende oversikt, men dessverre ble det litt mye for den eldste av de, så ambulanseklovnene måtte tilkalles på slutten av forestillingen.

Og selvsagt var det skrevet både en egen inngangssang og avslutningssang for sirkus Ozono. Her var det mange som fikk kjenne på premierenerver og, som med rette, var meget godt fornøyd med egne prestasjoner dagen derpå.

På Vestre Trysil skole har vi virkelig elever som både tør, vil og kan!

Alle foto: Monika Søberg

 

 Bildeglimt fra sirkusforestillingen

akrobaterakrobater2balansere flaskehesterhodevridernklovner Jif og Pepknivkasterkopper på fatlinedanserepapirklippererockeringersage dame  tosangsirkusdirektøreneskjorteslangetemmerspeiletsykebilenverdens sterkeste dame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 26.06.2017 14:14:57