Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Staffan Bergqvist pensjonerer seg

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 22.06.2020 13:40:00
Bjørn Myhre og Staffan Bergqvist

Bjørn Myhre overrekker gavekort og blomster til avtroppende rektor Staffan Bergqvist.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​I dag har det vanket mange takk til avtroppende rektor på Innbygda skole. Etter sju år som rektor, trer nå Staffan inn i pensjonistenes rekker.

​- Tusen hjertelig takk til dere alle. Takk for sju år som rektor på Innbygda skole. Det er fremdeles masse å jobbe med, men mitt råd er å huske på at det er mye som er veldig bra på skolen vår - vi skal være fornøyd! sa Staffan Bergqvist.

Mange takket

Konstituert kommunalsjef Bjørn Myhre hadde samlet både rektorene, assisterende rektor, barnehagestyrerne, barnehagesjef, PPT-leder, ansatte på kulturavdelingen og tidligere og ny kommunalsjef for oppvekst og kultur for å markere at Staffan Bergqvist går inn i pensjonistenes rekker.

10 år i Trysil kommune

- Jeg vil takke Staffan for sju år som rektor på Innbygda skole. Staffan startet i 2013 og før det jobbet han på næringsavdelingen i 2-3 år. I tillegg så har han også lang fartstid på videregående skole. Det er rart hvordan disse pensjonistene blir yngre og yngre. Dagens pensjonister er ganske unge, det er ganske forskjellig fra da jeg vokste opp, sa Bjørn.

Bryr deg om unga

- Slik som jeg kjenner deg, så vet jeg at du bryr deg mye om unga på Innbygda skole. Dette er en meget verdifull egenskap. Nå kan du ta fram interessene dine og tenke på litt andre ting, sa Bjørn.

Rektors takk

- Jeg vil takke alle for lærerike år. Jeg har nærmere 10 år i Trysil kommune. Først i SITE, så som rektor på Innbygda skole. Den jobben overtok jeg etter Mette Amdahl, fortalt Staffan.

Spennende

- Det har vært utfordrende og spennende år. Jeg har lært massevis. Vårt nye SFO ble også veldig bra, det var et skikkelig løft, fortalte Staffan.

Barn og foreldre

- Nesten alle av våre 300 barn har det utelukkende bra på skolen. Noen utfordringer har vi, men så å si alle ungene trives og foreldrene er fornøyd. Innbygda skole skal fortsatt gi et godt tilbud til alle elevene, sa Staffan.

Pensjonistplaner

Staffan kommer til å tilbringe tid både på golfbanen og super-g løypa i Høgegga. - Og jeg utfordrer hvem som helst i Høgegga til vinteren, sa den avtroppende rektoren muntert. Ellers så skal han tilbringe mye tid med familien, både barn og barnebarn. Og kanskje blir det tid til en kopp kaffe med en annen nybakt pensjonist - Roar Vingelsgaard.

Lykke til med pensjonisttilværelsen Staffan!

Bjørn%20Myhre%20og%20Staffan%20Bergqvist
Bjørn Myhre og Staffan Bergqvist.
Markering%20Staffan%20Bergqvist%20blir%20pensjonist
Staffan Bergqvist med gode kollegaer.

Markering%20Staffan%20Bergqvist%20blir%20pensjonist%20(2)Egen kake for anledningen.

 

Sist oppdatert: 22.06.2020 13:44:03