Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Venner er viktig for alle

Ordfører Erik Sletten og en knippe elever på Jordet skole

​Ordfører Erik Sletten trivdes på samlingsstunda på Jordet skole. For der er de vennskapere.

Foto: Laila E. Lauritsen, Trysil kommune

​Vennskap er satt i høysetet på Jordet skole. Vennskap er viktig, sa ordføreren da han var med på samlingsstunda 12. januar.

​Lærer Laila E. Lauritsen har sendt oss denne hyggelige omtalen av ordfører Erik Slettens første besøk på Jordet skole:

På Jordet skole har vi hatt samlingsstund i hallen i dag, og temaet var vennskap. Vi åpnet med å synge Tenkj om vi var venner je og du av Maj Britt Andersen. Så minnet vi om mobbemanifestet som ble skrevet under i 2011 i form av håndtrykkene våre på vennskapstreet. Den gang hadde vi besøk av datidens ordfører Ole Martin, som også signerte manifestet.

Vennskapsbenk

I år fokuserer vi på vennskap og har en egen vennskapsbenk ute. På veggen bak benken har vi plakater med tommeltrykkene våre og underskriftene fordi vi på Jordet skole skal fokusere på å være vennskapere.

Ordførerbesøk

I dag fikk vi besøk av ordføreren vår Erik Sletten som også minnet oss på hvor viktig det er å ha venner og behandle hverandre med respekt. Han syntes det var positivt at vi fokuserte på ordet vennskap og ikke mobbing.

Si hei

Bare det å si hei til hverandre når vi møtes om morgenen, betyr veldig mye. Og nettopp det gjorde flere elever da ordføreren kom til skolen vår i dag.

Politiske venner

Erik fortalte at han som liten hadde lært betydningen av hvor viktig det var å være venner og ha venner. Selv i politikken har de venner, selv om mange kanskje tror at de er mye uenige der. På slutten av samlinga fikk elevene stille spørsmål til ordføreren. En lurte på hvor mange venner Erik hadde. Han visste ikke det helt nøyaktig, men det er mange, sa han.

Ordføreren snakker til elevene på samlingsstund i trappa 

På Jordet skole har de fokus på vennskap. Det synes ordfører Erik Sletten er veldig bra.
Foto: Laila E. Lauritsen, Trysil kommune 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 12.01.2016 15:10:57