Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Omvisning på Trysil ungdomsskole etter renoveringa

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.02.2020 13:23:20
Ole Petter Blestad i nedre gymsal

​Prosjektleder bygg Ole Petter Blestad har tatt oss med på en rundtur i nyoppussede Trysil ungdomsskole, her i nedre gymsal.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Trysil ungdomsskole er nesten ikke til å kjenne igjen etter oppussinga. Bli med på en rundtur.

​Siste oppussingstrinn er nettopp ferdig. Det kostet 8 millioner kroner. Til sammen har vi brukt 62 millioner kroner på ungdomsskolen, Innbygda skole og Innbygda SFO de siste tre årene.

Siste runde

- I den siste ombygginga på ungdomsskolen tok vi for oss skolekjøkkenet, musikkrommet med grupperom, gymsalen oppe, sløyden, tekstilrommet, form og farge-rommet, flere klasserom, teknisk rom og renholdssentral, sier prosjektleder bygg Ole Petter Blestad.

Endringene

- Vi har gjort om rom, byttet ut gulvbelegg og vegger, skiftet til LED-belysning med bevegelsesstyring, byttet ventilasjonsanlegg på kjøkkenet og i musikkavdelinga. Og hele skolen har fått nytt styringssystem for varme og ventilasjon, så vaktmesteren kan nå regulere romtemperaturen fra pc-en, sier han.

Omvisning

Vi har vært på omvisning i alle rom som ble tatt i siste runde, og noen av dem som er pusset opp før. Vi er mektig imponert. Se selv i bildekarusellen her:

RenholdssentralGymsal 1KlasseromKlasserom (2)MobilskapElevskapVask utenfor kjøkkenTeorirom på kjøkkenSkolekjøkkenKjøkkenplass for rullestolbrukereKildesorteringOppvaskElevtoaletterMusikkromMusikkskapSkohyller ved musikkromMingleromGrupperomTeknisk romTeknisk rom (2)Teknisk rom 3)Elevskap (2)Form og fargeForm og farge (2)HC WCTekstilromTekstilrom (2)Tekstilrom (3)SløydsalSløydsal (2)Sløydsal (3)Sløydsal (4)Sløydsal (5)JentegarderobeDusjavlukke for jenterDusjrom til jenterGuttegarderobenGarderobe og dusj for gutterLærerdusjGymsal 2
Sist oppdatert: 14.02.2020 14:02:58