Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

En herlig dag fylt med sang, musikk og dans

Gutt danser folkedans med en kjepp

Mange flinke dansere svingte seg i gymsalen på Innbygda skole. Her ser vi Bendix Eide Søgaard bli instruert av Martin Myhr.

65 fjerdeklassinger har vært på superartig musikkverksted og har lært både halling, sangleker, rytmer og litt felespell.

Dette ble en dag full av futt og fart og ikke minst ekte musikk-, danse- og sangglede.

Musikk, dans og sang

På musikkverkstedet var det lagt opp til undervisning på stasjoner der lærte elevene lærte flere lokale sanger, sangleker, halling og andre danser. De fikk også spille på fele og prøve ut ulike rytmeinstrumenter.

Felles konsert

Som avslutning på dagen, viste elevene fram for hverandre hva de hadde lært, og det var ikke lite. Takket være disse instruktørene, fra Musikk i Hedmark:

  • Berit Cardas - fele (hun hadde med et helt klassesett med feler til Trysil)
  • Rolv Olav Eide - rytmeinstrumenter
  • Martin Myhr - halling og andre danser
  • Margrete Nordmoen - lokale sanger og sangleker

Alle fjerdeklassingene i Trysil

Alle elevene i fjerdeklasse på Innbygda skole, Vestre Trysil skole, Jordet skole, Trysil montessoriskole og Østre Trysil montessoriskole deltok på musikkverkstedet på Innbygda skole. Arrangør var kulturavdelingen som med midler fra Den kulturelle skolesekken hadde engasjert instruktørene fra Musikk i Hedmark.

Takk for en fin konsert!

 Bildeglimt fra musikkverkstedet

Berit Cardas med feleeleverSanglekRolv Olav Eide med elever med rytmeinstrumenterElever med rytmeinstrumenterSangMargrete Nordmoen med sangeleverMartin Myhr og danseelever 1Martin Myhr og danseelever 2Martin Myhr og danseelever 3Martin Myhr og danseelever 4Margrete Nordmoen og Martin Myhr

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 30.10.2015 12:57:53