Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Mindre alene sammen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 02.01.2019 13:55:00
Faddertime

​Hyggelig med faddertime.

Foto: Trysil kommune

​Elevene ved Jordet skole er opptatt av å inkludere alle, ingen skal gå alene og mobbing er ikke tillatt.

Som på sist TV-aksjon, så hadde også elevene på Jordet skole aktiviteter med temaet Mindre alene sammen i fjor høst.

Faddertime

På skolen er femte klasse faddere for første klasse. De eldste elevene har hatt flere faddertimer og passet godt på de aller yngste, og sammen har de øvd på både lesing, spill og samarbeid.

Tekstilkunst

Skolen har også hatt besøk av Turnéorganisasjonen. - Vi er utrolig imponert over det flotte og varierte tilbudet Turnéorganisasjonen gir skolene. Denne gangen fikk første til fjerde klasse besøk av kunstneren Siri Bergqvam. Hun viste fram sin tekstilkunst samtidig som hun fikk elevene til å delta aktivt i samtale og pusling av skulpturene henne, forteller rektor Hilde M. Solvang.

Aktivitetstime og barns rettigheter

Elevene har også hatt aktivitetstime på tvers av alle trinnene. De koste seg med boksen går, sykkelløype, slåball, kanonball og kin-ball. Og tradisjonen tro, så markerte også elever og lærere FN-dagen. - Vi tente fakler for fred og for at alle barn skal ha det bra og ha barns rettigheter, forteller rektor.

 Bildeglimt fra aktiviteter sammen

Temaet Mindre alene sammenFaddertimeFaddertime (2)Faddertime (3)Besøk fra TurneorganisasjonenBesøk fra Turneorganisasjonen (2)Aktivitetstime (2)Aktivitetstime (3)Aktivitetstime (4)Aktivitetstime (5)Aktivitetstime (6)


Sist oppdatert: 02.01.2019 13:56:03