Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kommunetoppene hedret elevbedriftene

Fire jenter i rosa t-skjorter ved stand med tannkrem på glass

​Andrine Floden, Marte C. Møller, Emilie Kilde Øvergård og Emma Amundstad Sætre har fått mye velfortjent oppmerksomhet og ros etter innsatsen i østlandsmesterskapet for elevbedrifter i Sarpsborg 3. juni.

Foto: Kristian Trengereid, Trysil kommune

Ordfører, rådmann og kommunalsjef har vært på ungdomsskolen og gratulert elevbedriftene med utmerkelsene de fikk på regionmessa i Sarpsborg.​

​De var invitert av rektor Mali Romestrand som fylte gymsalen med elever, lærere og andre som ville gjøre krus på de dyktige jentene i Oddies smilemiddel og guttene Dekorativet.

Prisene

I kamp med elevbedrifter fra hele Østlandet klarte elevene fra 9 C på Trysil ungdomsskole å ta hele fire priser på regionmessa for elevbedrifter i Sarpsborg. Dekorativet fikk 1. plass for beste stand, og Oddies smilemiddel  fikk 1. plass for beste innovative produkt og 2. plass for både beste stand og beste elevbedrift.

Ordføreren

Ordføreren gratulerte de to elevbedriftene og sa at vi alle kan bli enda bedre entreprenører hvis vi tar våre kreative evner i bruk.

- Trysil trenger flere som vil starte egne bedrifter, men det er bruk for entreprenører og oppfinnsomme folk i alle virksomheter, sa ordføreren.

Rådmannen

Rådmann Kristian Trengereid gratulerte også elevene med prisene. Han takket dem fordi de har vært med på å skaffe Trysil positivt omdømme, og han takket lærerne Marit F. Kvisler og Mona Ryen som har fulgt opp elevbedriftene på en så flott måte.

Framtida vår

- Det er dere, alle elevene her, som er Trysils framtid. Noen av dere kommer til å bli politikere, andre blir lærere, hjelpepleiere og snekkere, mens noen kommer til å starte egne bedrifter. Trysil vil trenge dere alle. Og uansett hva dere velger, så gjelder det å ha vilje, mot og utholdenhet, sa rådmannen.

Is til alle

Til slutt avrundet kommunalsjef for oppvekst og kultur Jo Stuan samlinga i gymsalen med å spandere is på alle og ønske dem en god sommer.

 

 Bildeglimt fra markeringa av elevbedriftene på ungdomsskolen

Guttene i Dekorativet - Anders Dammen Søgård Wiktor Øverbekk Levi Bråten BjørsethDekorativet logoDekorativet standDekorativetBegge standsOddies smilemiddel logoOddies smilemiddel standRektor Mali Romestrand og eleveneOrdfører Ole Martin Norderhaug og eleveneKommunalsjef Jo Stuan og elevene

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 15.06.2015 10:15:02