Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Jordet skoles juleball sendes på Norge Rundt

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 15.12.2017 14:45:00
Polonese

​Polonese på juleballet.

Foto: Trysil kommune

NRK har gjort opptak av skolens juleball, så følg med på Norge Rundt fredag 22. desember, i beste sendetid. Vi gleder oss!

- Tradisjonen tro har elevene på 5.-7. trinn arrangert juleball​. De er med og lager både middag og dessert. De dekker bord og øver på polonese og andre danser. Når alle forberedelser er gjort, så setter de på seg finklær og da kan ballet starte, forteller rektor Hilde M. Solvang.

Levende musikk

Årets juleball ved Jordet skole var av det eksklusive slaget, for ingen ringere enn Stringers spilte opp til dans etter middagen - en middag, som seg hør og bør, også har både taler og artige historier.

Innslag på Norge Rundt

- Da NRK hørte om juleballet vårt, med eget danseband, ja, da ville de komme og filme oss. Kjempeartig! sier Hilde som synes det hele er ganske storslagent, både med Stringers og med NRK.

Og de filmet også litt fra skolens prosjekt om folkedans og folkemusikk, så nå er det bare å vente i spenning på hva som vil bli sendt.

 Bildeglimt fra juleballet på Jordet skole

PoloneseDans på juleballet (2)Dans på juleballetArtig på juleballNRK filmer juleballet (2)NRK filmer juleballet (3)Artig på juleball (2)NRK filmer juleballetSist oppdatert: 15.12.2017 15:04:23