Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Jordet-elevene solgte for 12 300 kroner til tv-aksjonen

En gutt ordner vafler mens ei jente står og to jenter og en gutt sitter bak kakebordet

​Det smakte med vafler, kaker og kaffe innimellom handlerundene på Jordet skole.

Foto: Laila E. Lauritsen, Trysil kommune

 

​Handlelysten var stor blant de mange som kom på markedsdagen på Jordet skole 23. oktober. Glade elever kan derfor sende 12 300 kroner til årets tv-aksjon.

​- Da er vi slitne, men fornøyde etter en meget vellykket aksjonsdag! rapporterte lærer Marianne M. Lund en time etter at skolen hadde stengt dørene torsdag kveld.

Kjempeflinke elever

- Ungene har vært kjempeflinke! Alle klassene har produsert småting, og alle elevene tok sin tørn ved salgsbodene. Og samtlige har gitt bort ei leke hver til lekeloppisen som 3. og 4. klasse hadde ansvaret for, sier Lund.

Mat og drikke

På et hektisk marked med mye fristende å få kjøpt, syntes kundene det var godt å ta en pust i bakken og få i seg litt næring. 5. klasse kokte grønnsaksuppe og solgte, mens 6. og 7. klasse fristet med nystekte vafler, kaker, kaffe og saft. Underholdt ble de også - to ganger danset elevene for dem.

12 300 kroner

- Vi er kjempeglade for at foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og andre alltid stiller opp når vi har et arrangement, og vi ble ikke skuffet nå heller. Masse folk besøkte oss, og vi fikk inn cirka 12 300 kr til årets TV-aksjon! 
I tillegg har vi bidratt på et annet vis også, for det er nemlig 6. klassingene som hvert år stiller opp og går med bøsser her i Nordre Trysil. Tusen takk! sier Marianne M. Lund.

 

 Mer informasjon

 Bildeglimt fra markedsdagen på Jordet skole - foto: Laila E. Lauritsen

1. klasses salgsbod3. og 4. klasses salgsbod (1)3. og 4. klasses salgsbod (2)6. og 7. klasses salgsbodGrønnsakssuppeKunderLekeloppisRognebærhjerterSyltetøy fylles på glass (1)Syltetøy fylles på glass (2)Syltetøy fylles på glass (3)SyltetøyglassVidsomsord skrives (1)Vidsomsord skrives (2)Visdomsord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 10.03.2015 13:36:19