Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig idrettsdag for ungdomsskoleelevene

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.06.2017 17:08:31
Elever på frisbeestasjonen

​Frisbee var en av øvelsene på ungdomsskolens idrettsdag. Det var ingenting å si på innsatsen.

Foto: Ingvild Groven Amdahl, Trysil kommune

​Rævkrok og speedminton er helt naturlige øvelser å ha med når ungdomsskolen har idrettsdag. Ikke rart de hadde det artig!

​Åttende- og niendeklassingene har tiendeklassingene å takke for en helt super dag på idrettsplassen i Bygda. Maken til arrangører som disse avgangselevene skal en lete lenge etter. Og det beste av alt: De hadde det like moro sjøl!

Variert

Lærer Ingvild Groven Amdahl forteller at tiendeklassingene hadde valgt ut øvelser for enhver smak. Noen hadde mange prøvd før. Andre var nye for de fleste. Men vi tipper at ingen kjedet seg på eller gruet seg for noen av stasjonene, tvert imot.

Øvelsene

Elevene var gjennom seks stasjoner i løpet av første halvdel av idrettsdagen; rævkrok og håndbak, tautrekking og slengtau, slåball, kubb, speedminton og frisbee. Dagen ble avsluttet med fotballturnering. Der gikk 9 A gikk av med seieren etter 3-0 mot 8 C i finalen.

- Tiendeklassingene gjennomførte idrettsdagen på strålende vis, og både arrangører og deltakere har hatt en fin dag på idrettsplassen, konkluderer Ingvild.

 Bildeglimt fra idrettsdagen

Tauhopp 1Tauhopp 2Tauhopp 3Tauhopp 4Tauhopp 5Tauhopp 6Tauhopp 7Tautrekking 1Tautrekking 2Tautrekking 3Frisbee 1Frisbee 2Nikolai Hansen Bakken skjøt 9A opp i 1-0 ledelse i finalen mot 8C8 C gutter ble nummer to i fotballturneringa

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 23.06.2017 08:16:56